Vil du være med til at sætte retning for DBU Jyllands og DBU Fyns samarbejde med kommunerne, og er du dygtig til at skabe gode og værdifulde relationer mellem fodboldklubber, kommuner og dig selv? Så er du måske den person, vi søger.

DBU Jylland og DBU Fyn søger en proaktiv kommunekonsulent til at være udførende på DBU’s kommunestrategi, der bl.a. bygger på at skabe velfærdsalliancer med kommunerne. Stillingen er tidsbegrænset indtil 31/12 2021 – dog med ambition omkring forlængelse.

 

Din opgave

Opgaverne som kommunekonsulent er mangfoldige og består af alt fra den indledende dialog med kommunale politikere og chefer omkring en mulig Velfærdsalliance, den efterfølgende dialog med politikere, embedsfolk og lokale klubber omkring muligt indhold i Velfærdsalliance, til udrulningen af breddeindholdet i alliancen. Alt i tæt samspil med de lokale klubber, DBU klubrådgivere, DBU instruktører, kommuner, øvrige kommunekonsulenter og andre relevante aktører. 

Da en væsentlig del af stillingen involverer kontakt og samarbejde med kommunale embedsfolk og lokalpolitikere, vil det være et krav, at du har erfaring med arbejdet i den kommunale verden, herunder indsigt i den kommunale beslutningsproces og gerne inden for beskæftigelse og/eller kultur og fritid. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så afgørende.

 

Der er ansøgningsfrist til stillingen den 15. januar 2020.

Du kan læse mere om stillingen her.