MENU

Vil I gerne introduceres til futsal?

Kom til introstævne, og prøv det med dit hold. Det er for alle hold i alle aldre, og det foregår den 10. og 11. november 2018. Der er tilmeldingsfrist på søndag!

Har jeres hold ikke rigtigt prøvet futsal før eller kun meget lidt? Så har vi et godt tilbud til jer!

Vi arrangerer nemlig et DBU Fyn introstævne i futsal for alle aldersgrupper lige fra børn til senior i weekenden den 10. og 11. november. Her har I mulighed for at prøve at spille futsal ved et enkeltstævne, hvor der er tid til at stille spørgsmål og mærke det sjove spil på egen krop.

Der er tilmeldingsfrist til introstævnet søndag den 28. oktober 2018.
Hold skal tilmeldes introstævnet på vanlig vis via menuen i KlubOffice  (Turneringsadministration > Holdtilmelding > Ordinære turneringer og stævner). Her finder du også præcis spilledag for hver enkelt årgang.

Det særlige ved futsal
Futsal adskiller sig fra indendørs fodbold på flere områder. Der spilles på en håndboldbane eller alternativt på en bane, der måler 20 x 40 meter, og der er ingen bander. 

I futsal spiller man også med en anden slags bold, som er tungere end en almindelig fodbold. Det betyder, at den ikke hopper så meget på gulvet, hvilket gør, at man kan udvikle sin teknik på en god måde ved at spille futsal.

Endelig spiller man også længere kampe i futsal, end man gør i traditionel indendørs fodbold. Faktisk kan kampene ved DBU Fyn-stævner være helt op til 20 minutter lange. 

Er du interesseret i at vide mere om reglerne i futsal, kan du få et godt overblik her.

Måske bliver dit hold også grebet af futsal
Hvis dit hold bliver grebet af futsal ved introstævnet, har I efterfølgende mulighed for at tilmelde jer vinterens øvrige DBU Fyn futsalstævner. Der er først tilmeldingsfrist til disse den 25. november 2018. 

Vi opfordrer derfor til, at I tilmelder jeres hold til introstævnet for på en god måde at afprøve, om futsal er noget for jer. 

Vil du som træner gerne vide mere om futsal?
Fredag den 9. november afholder DBU Fyn et futsal-introduktionskursus i Korup IF. Her er alle trænere velkomne, og det er gratis at deltage. Der er tilmeldingsfrist søndag den 4. november. Tilmeld dig her

Log ind