MENU

Vil du være endnu bedre til dit fodboldjob?

I DBU Fyn har vi en masse forskellige uddannelsestilbud til både trænere, klubledere og dommere. Det kan være svært at overskue alle dine muligheder, men vi har forsøgt at samle et overblik over de aktuelle uddannelsesmuligheder frem til årsskiftet her.

For trænere
Træneren er nøglen til de bedste fodboldoplevelser for spillerne! Du kan enten kaste dig ud i træneruddannelse, eller du kan deltage i enkelte kurser.

Træneruddannelse
C1 er første trin på vejen til at blive uddannet børne-/ungdomstræner, og i den nærmeste fremtid udbydes der følgende tre kurser på Fyn:
B1 kan enten være sidste trin på vejen mod din UEFA C-licens eller første trin på vejen af din træneruddannelse som ungdoms- og seniortræner. Du kan læse om B1 her
Det Fynske Fodbolduniversitet
På Det Fynske Fodbolduniversitet har ungdoms- og seniortrænere mulighed for at få nye ideer og inspiration med hjem til træningen i klubben.
Det afvikles over fem kursusaftener, og der er spændende trænernavne på plakaten. De fire første kursusaftener afholdes før nytår. Læs mere her.

Teknisk træning af børn
Fredag den 16. november er der mulighed for at blive inspireret til, hvordan du kan lave teknisk træning af børn. Arrangementet foregår i OB fra kl. 16.00-18.00.
Intro til futsal for alle trænere
Futsal adskiller sig fra traditionel indendørs fodbold på flere måder. Der er andre regler, og spillet har også nogle andre tekniske og taktiske elementer. Det har naturligvis betydning for dit trænerarbejde, hvis du skal have med futsal at gøre, eller hvis du bare er interesseret i at vide mere. Derfor afholder vi et introduktionskursus til futsal for alle interesserede trænere.
For dommere
Kunne du tænke dig at prøve kræfter med dommergerningen, så har du to muligheder. 

Du kan tage på Dommergrundkursus, som er første trin af DBU’s strukturerede dommeruddannelse. Efter et gennemført Dommergrundkursus er du klar til at komme ud på de fynske baner og dømme. 
Du har mulighed for at komme på Dommergrundkursus allerede i november. 
Alternativt kan du få din klub til at afholde et kamplederkursus, som du kan deltage i. Herefter kan du dømme alle de kampe, som DBU Fyn ikke påsætter dommere til. Det kan være en god måde at finde ud af, om dommerlivet er noget for dig.

Hvis du allerede har taget Dommergrundkursus, kan du tilmelde dig kurset ’Dommer i praksis’.
For klubledere
Vi ønsker at gøre det så let som overhovedet muligt at håndtere dagligdagens opgaver i klubben. Derfor har vi udviklet en samlet pakke af IT-systemer og styringsredskaber specielt designet til at hjælpe fodboldklubbernes nøglepersoner med klubdriften. Du kan komme på følgende administrationskurser:

Har du spørgsmål til noget omkring uddannelse, er du velkommen til at kontakte vores uddannelseskoordinator, Jesper Bendix Madsen på jebm@dbufyn.dk eller 6311 5995.

Log ind