MENU

Det Fynske Fodbolduniversitet: En træning man ikke vil hjem fra

Glem alt om restforsvar, anaerob kapacitet og genpres. For en stund skal vi tilbage til det, der sætter det hele i gang - glæden ved fodbold. Erik Rasmussen giver sit bud på, hvordan du skaber en træning, som ingen vil hjem fra.

Der er ikke længe til, at dette års udgave af Det Fynske Fodbolduniversitet skydes i gang. Faktisk kun tre uger!

Det sker, når den tidligere Superligatræner for FC Midtjylland og AGF, Erik Rasmussen, er instruktør på den første af fem kursusaftener. 

Temaet for aftenen bliver: ”En træning du ikke vil hjem fra”. 

I sit nuværende job som leder af fodboldakademiet på Hald Ege Efterskole arbejder Erik Rasmussen målrettet med at udvikle unge fodboldspillere både teknisk, taktisk og fysisk, men han har også fokus på ikke at glemme, hvad der sætter det hele i gang, nemlig glæden ved fodboldspillet. 

På Det Fynske Fodbolduniversitet skal vi med Eriks hjælp lære at skabe en træning, som man ikke vil hjem fra.

Alt det praktiske
Kurset foregår mandag den 5. november kl. 18.00-21.00 hos B1909 på Gillestedvej i Odense. 
Der er tilmeldingsfrist fredag den 2. november. Tilmeld dig her.

Ønsker du at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset, søg personerne frem og tilmeld dem.

OBS: Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet giver dig point til opretholdelse af din B- eller C-licens. Hver kursusaften tæller 3 point. Læs mere her

Pris pr. deltager kr. 300,-. 

Det Fynske Fodbolduniversitet består i alt af fem kursusaftener. Du tilmelder dig den enkelte kursusaften separat, men hvis du tilmelder dig alle fem kurser, får du det ene kursus gratis. Læs mere om Det Fynske Fodbolduniversitet her.

Log ind