MENU

Klubleder: Alle klubber burde deltage i Fynsk Fodbold Award

Skamby BK deltager for tredje gang ud af tre mulige i Fynsk Fodbold Award til oktober. Klubbens formand, Robin Birch, forventer, at 40-50 personer fra klubben deltager i festlighederne. Men hvorfor egentligt? Det spurgte vi ham om.

Hvorfor vælger I som klub at deltage i Fynsk Fodbold Award igen?
Skamby Boldklub deltager i Fynsk fodbold Award, fordi det er en fælles hyldest til fynsk fodbold, og fordi det skaber sammenhold for vores frivillige at få den oplevelse sammen. Jeg mener helt ærligt, at alle klubber skulle unde sig selv at deltage. Det er en stor og god oplevelse, der fortæller en del om, hvor stor fynsk fodbold egentligt er.

Hvem inviterer I med til festen?
Vi inviterer alle de mennesker, der i løbet af året har gjort en forskel i vores klub. Her taler vi om frivillige, som gør et kæmpe stykke arbejde, både bestyrelse, trænere, kridtfolk, dem som sørger for at måltavlen virker optimalt eller de, som sørger for, at der altid er vand i drikke dunkene, når der spilles kamp. Men, også spillere som har udmærket sig, inviterer vi med. Det kan være et hold, eller en enkelt person, som har gjort det specielt godt.

Hvad gør Fynsk Fodbold Award værd at deltage i?
Vi deltager i en af Fyns fedeste fester, hvor man hylder den frivillighed og dermed alt det, som er DNA'et i Skamby Boldklub og mange andre klubber. Vi vil gerne være med til at anerkende dem, der har gjort det ekstra godt - også selvom de ikke lige er fra vores egen klub.

I Otterup Hallen har DBU Fyn og deres samarbejdspartnere skabt nogle rammer, som vi klubfolk - fynsk fodbold - blot skal fylde ud med vores gode og festligt humør, og det er ret nemt, for der er fed underholdning, rigtig god mad, og så kunne jeg jo stille sig modspørgsmålet; Hvor kan man egentligt gå hen, og få så meget festlig valuta for pengene? Vi fra Skamby BK kommer for at fyre den max af - også på dansegulvet.

Hvad syntes du, at Fynsk Fodbold Award betyder for Fynsk fodbold som helhed? 
Det at blive hyldet for et veludført stykke arbejde, er jo om noget det største, der kan ske for et menneske - især når det er frivilligt arbejde. Det er lige som at blive fodret med de stærkeste energipiller, det giver så meget energi, som giver lyst til at give endnu mere af sig selv. Det er helt afgørende, at vi husker det i den fynske fodboldverden, og det er jo netop essensen af Fynsk Fodbold Award...foruden festen i sig selv selvfølgelig.

Sådan runder den entusiastiske klubformand af, og han ved, hvad han taler om. Udover at have oplevet alle festerne, var han det første år også på scenen som nomineret til prisen Årets Fynske Fodboldleder.

Book jeres billetter nu

Sidste år blev de røde lamper tændt allerede en måned før festen, så det kan være en god ide at booke jeres billetter til Fynsk Fodbold Award 2018 allerede nu.

Billetter kan bookes på info@dbufyn.dk. Prisen pr. billet er kr. 259,- (+ kr. 10 i gebyr).

Foruden selve awardshowet og en lækker buffet bydes på topunderholdning med komiker Andreas Bo, livemusik med Peter AG og Danmarks bedste Gasolin-show ved Peter og De Andre Kopier. 

Fynsk Fodbold Award er for spillere, dommere, klubledere, trænere, tilskuere - ja kort sagt, alle der er i berøring med fynsk fodbold eller folk, der bare er fodboldinteresserede og har lyst til en sjov aften. Bag festen står igen DBU Fyn, Nordfyns Erhverv- og Turisme, Albani, Nordfyns Kommune, Albani Fonden og Sport Event Fyn.

Fodboldawarden kan f.eks. bruges af klubber som en måde at sige tak til frivillige, sponsorer m.fl. Læs mere om Fynsk Fodbold Award.

Vi ses til 
Fynsk Fodbold Award 2018
d. 26. oktober i Otterup Hallerne.

Sådan så det ud, da det fynske fodbolfolk festede sidste år:


Sådan så det ud, da det fynske fodbolfolk festede sidste år.
_____________________________________________________________________________

Log ind