MENU

To store Superliga-koryfæer venter på Det Fynske Fodbolduniversitet

En forsvarsklippe og en regulær måltyv er de sidste to instruktører på denne sæsons udgave af Det Fynske Fodbolduniversitet. På tirsdag d. 11/12 kan du møde Per Nielsen, og d. 15/1 lukker Steffen Højer fodbolduniversitetet ned for denne gang.

Prominente navne, masser af fodboldviden, erfaring og helt specifikke og målrettede emner er opskriften på en rigtig god aften på Det Fynske Fodbolduniversitet. Tre aftener er allerede veloverståede med masser af glade deltagende trænere. Men vi har tænkt os at slutte af med et brag – det gør vi med to store Superliga-koryfæer fra hver deres ende af banen.

Per Nielsen tager Brøndby-ånden med til Fyn og lærer fra sig om presspil
Per Nielsen gæster Det Fynske Fodbolduniversitet allerede på tirsdag den 11. december 2018 kl. 18.00-21.00.

Den første halvdel af aftenen vil foregå på banen, hvor Per vil sætte jer ind i hans erfaringer med at træne spillere til at blive bedre i presspillet. 

Den anden del af aftenen vil bestå af et oplæg, hvor Per Nielsen vil fortælle om sit syn på forskellen mellem herre- og kvindefodbold, og hvor stor eller lille denne er. Dette kan du selv være med til at diskutere.

Der er stadig nogle ledige pladser, så skynd dig at tilmelde dig her, hvis du vil med.

Steffen Højer runder af ved at lære dig at gøre dine angribere til kyniske afsluttere
Til dagligt er Steffen Højer cheftræner i Viborg FF. Som spiller var han kendt som en farlig måltyv, og det er da også arbejdet med dine angribere, som Steffen gerne vil sætte fokus på, når han er instruktør på den femte og sidste aften på denne udgave af Det Fynske Fodbolduniversitet.

Det kommer til at handle om, hvordan man kan teste angriberne i specifikke afslutningsfærdigheder og screene dem for deres styrker og svagheder. Derudover vil du få et bud på, hvordan du kan træne dine angriber bedre både teknisk, fysisk og mentalt både i klubben og ved at få dem til at selvtræne. Målet er selvfølgelig at udvikle nogle mere kyniske afsluttere.

Kurset finder sted tirsdag den 15. januar 2019 kl. 18.00-21.00.
Du kan tilmelde dig her allerede nu.

Log ind