MENU

Holdleder: ”Med VinterBOLD glider det så nemt, og vi har ikke noget bøvl”

Tilmeldingen til VinterBOLD er åben. Læs her, hvorfor det også kan være en stor fordel for jer at være med.

VinterBOLD er et tilbud, der kan gøre dit fodboldarbejde lettere og dine spilleres fodboldoplevelse i vintermånederne bedre!

Ved at tilmelde jeres hold til VinterBOLD, får I os til at planlægge jeres træningskampe forud for forårssæsonen 2019, og det er der mange fordele ved:
  1. I skal ikke selv tænke på at finde modstandere
  2. Vi kan finde dommere for jer, hvis I beder om det
  3. Dit hold kommer ud at spille noget mere fodbold
  4. I får en bedre og sjovere forberedelse til forårssæsonen
  5. I holder formen ved lige i en tid, hvor der ellers godt bare kan gå lidt sur opstartstræning i den

- En af grundende til, at vi er med, er, at det er en god måde at holde spillerne i form på, og så er jeg selv fri for at planlægge træningskampe. I VinterBOLD-turneringen møder vi ofte andre klubber og hold, end vi måske normalt gør, og det, synes spillerne, er rigtig sjovt, udtaler René Gramm Jeppesen, der er holdleder for U14-drengene i Dalum IF, og fortsætter:

- Med VinterBOLD glider det så nemt, og vi har ikke noget bøvl. Spillerne holdes i gang uden for den almindelige sæson, og der er andre, der koordinerer det for os, så det er en virkelig stor hjælp og et godt tilbud.

Det praktiske omkring VinterBOLD
I børne- og ungdomsrækkerne spilles der seks runder som løber fra den 27. januar til den 24. marts. Der er tilmeldingsfrist for børne- og ungdomshold søndag den 13. januar 2019.

Tilmelding til VinterBOLD skal ske via KlubOffice.

Vi udbyder VinterBOLD for: U17 drenge – U16 drenge – U15 drenge – U14 drenge – U13 drenge – U11/U12 drenge – U16/U18 pige – U14/U15 pige – U12/13 pige.

Kampene kan afvikles på alle former for underlag, så det er bestemt ikke nødvendigt, at I har en kunstgræsbane til rådighed for at kunne være med. Kan I ikke stille nogen bane til rådighed, kan I frit fraskrive jer retten til hjemmebane og afvikle jeres kampe på udebane.

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte DBU Fyn på info@dbufyn.dk eller 66178218.

Læs mere om VinterBOLD 2019 her.

Log ind