Det Fynske Fodbolduniversitet: Gør dine angribere til kyniske afsluttere

Kunne dine angriber ikke godt blive lidt skarpere? Kom på Det Fynske Fodbolduniversitet, og lær af den fjerde mest scorende spiller i Superligaens historie! Vi præsenterer: Steffen Højer!

Til dagligt er Steffen Højer cheftræner i Viborg FF. Som spiller var han kendt for sin store målnæse, og det er da også arbejdet med dine angribere, som Steffen gerne vil sætte fokus på, når han er instruktør på den femte og sidste aften på denne udgave af Det Fynske Fodbolduniversitet.

Det kommer til at handle om, hvordan man kan teste angriberne i specifikke afslutningsfærdigheder og screene dem for deres styrker og svagheder. Derudover vil du få et bud på, hvordan du kan træne dine angriber bedre både teknisk, fysisk og mentalt både i klubben og ved at få dem til at selvtræne. Målet er selvfølgelig at udvikle nogle mere kyniske afsluttere.

Alt det praktiske
Kurset foregår tirsdag den 15. januar 2019 kl. 18.00-21.00. 
Der er tilmeldingsfrist tirsdag den 8. januar 2019. Tilmeld dig her.

Ønsker du at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset, søg personerne frem og tilmeld dem.

OBS: Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet giver dig point til opretholdelse af din B- eller C-licens. Hver kursusaften tæller 3 point. Læs mere her

Pris pr. deltager kr. 300,-. 

Aftenen med Steffen Højer er den sidste på denne udgave af Det Fynske Fodbolduniversitet. Hvis du har deltaget i de fire foregående kurser med henholdsvis Erik Rasmussen, Morten Karlsen, Kim Engstrøm og Per Nielsen som instruktører, og du også deltager i aftenen med Steffen Højer, får du det ene af kurserne refunderet. 

Vi glæder os til at se alle tilmeldte til den sidste aften, hvor vi også kårer vinderen af prisen som Årets Fynske Serietræner.

Log ind