MENU

Kom med på GRATIS Fodbold Fitness-trænerkursus

Er du træner eller tovholder på et Fodbold Fitness-hold eller bare nysgerrig på Fodbold Fitness? Vi er klar med et spændende kursus til dig, der gerne vil have ny inspiration til træningen og blive klogere på de sundhedsgavnlige effekter ved Fodbold Fitness.

Fodbold Fitness bliver stadigt mere udbredt i Danmark, og vi har derfor udviklet en Fodbold Fitness-træneruddanelse, som vi nu udbyder igen.

- Det ligger i fodboldverdenens DNA, at vi prioriterer at have gode og veluddannede trænere. Det har der været fokus på hos klubberne i mange år. Med den nye Fodbold Fitness-træneruddannelse kan vi nu også hjælpe klubberne til at højne niveauet omkring deres motionsfodbold-tilbud, forklarer Bevæg Dig For Livet-konsulent Arne Appelgren og fortsætter:

- Uddannelsen er sammensat ud fra den nyeste forskningsmæssige viden om sundhed og træning, og det gør den nye træneruddannelse til et rigtig stærkt produkt, som vi er sikre på kan hjælpe klubbernes Fodbold Fitness-trænere meget.

Tid, sted og tilmelding
Kurset foregår lørdag d. 25. august, kl. 09.30-16.00 hos S.f.B. (Svendborg Forenede Boldklubber) ud fra nedenstående, vejledende program:
Program (vejledende)
09.30 Morgenmad og introduktion
10.15 Fodbold er sundt - men hvorfor?
10.45 Hvordan sammensættes en Fodbold Fitness-træning?
11.15 Træningsøvelser på banen
12.30 Hvordan rekruttes Fodbold Fitness-spillere?
13.00 Frokost
13.30 Tilpasning af træningsøvelser
13.55 Gruppearbejde og planlægning af øvelser
14.15 Træning på banen
15.30 Opfølgning på træning
15.50 Afrunding og tak for i dag

Medbring blot dit gode humør samt tøj til træningen ude på banen.

Tilmelding senest 20. august her.
Se og print evt. flyer for kurset her eller find den med direkte tilmeldingslink (til videresendelse) her.

For yderligere info kontakt:
Arne Appelgren, anap@dbufyn.dk, 2132 3557 

OBS! Ønsker man at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset og søg personerne frem, som skal tilmeldes.

Fodbold Fitness - en del af ”Bevæg Dig For Livet”

Fodbold Fitness er et både sundt, sjovt og socialt motionstilbud til voksne kvinder og mænd. Det kombinerer fitness- og fodboldtræning, og man kan sagtens være med uden at have stor fodbolderfaring.

Fodbold Fitness har eksisteret som tilbud hos en række klubber i flere år, og det er indgår som en del af DGI’s, DIF’s og DBU’s landsdækkende visionssamarbejde kaldet ”Bevæg Dig For Livet”, som har det klare mål at få flere danskere til at være idrætsaktive. Læs mere om det her.

Fodbold Fitness er et alternativ til den traditionelle turneringsfodbold. Det henvender sig både til mænd og kvinder, men på rene mandehold fylder fitness-delen ofte mindre. Derfor kaldes det for dem også blot motionsfodbold. Det afgørende er at mødes, bevæge sig og have det sjovt sammen.

Læs mere og se Fodbold Fitness-videoer her.


Log ind

c