MENU

Det sagde vinderne efter fynsk prisregn

Til Fynsk Fodbold Award 2017 blev uddelt en række priser i fynsk fodbold. Her er hvad vinderne sagde umiddelbart efter de modtog priserne. Du kan indstille din klub eller personer fra den til dette års Fynsk Fodbold Award.

Hovedprisen, Årets Fynske Fodboldklub, gik til Kildemosens Boldklub, som slog Hesselager Fodbold og Bogense G&IF på stregen.

- Det er pissefedt. Vi havde håbet på, at vi ville vinde, men vi havde aldrig turde at regne med det, udtalte en begejstret Pernille Teichert fra Kildemosens Boldklub.
 
Årets Fynske Breddedommer blev Dennis Wikkelsøe:

- Jeg er meget imponeret over, at jeg kunne vinde, for jeg var oppe mod to meget dygtige kolleger. Jeg har ikke været med i så mange år, så jeg er meget beæret over prisen.

Årets Fynske Børne- og Ungdomsklub blev Aarup Boldklub, hvis bestyrelsesformand Bjarne Barslund jublede:

- Det er fuldstændig vanvittigt. Det er første gang vi er med, og det er totalt overvældende at vinde. Vi var meget glade for bare at være nominerede, så det er totalt overvældende lige nu.

Foruden ovenstående modtog Jesper Madsen fra Vissenbjerg G&IF prisen som Årets Fynske Fodboldleder, mens Årets Fynske Holdkammerat blev Palle Hansen fra FC Odense.

Indstil din klub eller personer fra den nu

4 af de priser, der overrækkes til Fynsk Fodbold Award er åbne for indstillinger. Det gælder:
Klik på linket og indstil din kandidat. Det tager kun 10 minutter at glæde en klub eller en person med en indstilling.

Og hvem ved? Måske er det netop din kandidat, der stikker af med prisen til Fynsk Fodbold Award 2018.

Bliv en del af festen
Fynsk Fodbold Award er for alle i og omkring fynsk fodbold. Der bydes på god mad, topunderholdning, awardshow og ømme dansefødder.

Sidste år blev de røde lamper tændt allerede en måned før festen, så det kan være en god ide at booke billetter til Fynsk Fodbold Award 2018 allerede nu.

Billetter kan bookes på info@dbufyn.dk.
Prisen pr. billet er kr. 259,- (+ kr. 10 i gebyr).

Fynsk Fodbold Award er for spillere, dommere, klubledere, trænere, tilskuere - ja kort sagt, alle der er i berøring med fynsk fodbold eller folk, der bare er fodboldinteresserede og har lyst til en sjov aften. Bag festen står igen DBU Fyn, Nordfyns Erhverv- og Turisme, Albani, Nordfyns Kommune, Albani Fonden og Sport Event Fyn.

Fodboldawarden kan f.eks. bruges af klubber som en måde at sige tak til frivillige, sponsorer m.fl.

Læs mere om Fynsk Fodbold Award her.Kilde: https://www.tv2fyn.dk/artikel/hyldest-til-fynsk-fodbold


Log ind

c