MENU

Ny mand på kontoret: Velkommen til Jesper

Jesper Bendix Madsen er ny mand hos DBU Fyn. Han er orlovsvikar for John Christensen frem til august 2019.

Når de fynske klubber kontakter os for rådgivning og hjælp til uddannelse, vil de blive mødt af et nyt navn; Jesper Bendix Madsen.

Jesper er bosiddende i Svendborg, hvor han er tilknyttet den lokale fodboldklub S.f.B. i en række forskellige roller. Til daglig er han lærer på Ollerup Friskole, hvorfra han altså nu har orlov for at varetage opgaverne hos DBU Fyn.

- Jeg er glad for mit job på skolen, men jeg har også haft lyst til at prøve noget nyt. Så da muligheden for et vikariat hos DBU Fyn bød sig, var det en interessant mulighed, fortæller Jesper.

Han har desuden gennem en årrække fungeret som instruktør for DBU Fyn på diverse træneruddannelser, og det han mener vil komme både ham og DBU Fyn til gode:

- Selvom der altid er meget at lære, når man starter et nyt sted, kender jeg samtidig en del til uddannelserne indenfor DBU-systemet. Jeg glæder mig til at prøve at arbejde med dem på en lidt anden måde også, og jeg håber, at jeg også kan bidrage positivt til at udvikle dem.

Jesper arbejder stadig også som instruktør på DBU Fyns uddannelser.

Han færdiggører skoleåret på Ollerup Friskole, og han vil derfor frem til august kun være på DBU Fyns kontor hver mandag -  derefter på fuld tid.

Vi byder Jesper velkommen til DBU Fyn!

Log ind