MENU

Stjernespækket program til Fynsk Fodbold Award 2017

Programmet for Fynsk Fodbold Award 2017 er nu faldet på plads, og det byder bl.a. på livemusik fra Michael Falch og Anne-Dorte og Maria fra Tøsedrengene samt ikke mindst topunderholdning fra konferencier Andreas Bo, der vil guide forsamlingen igennem Award-showet på finurlig vis. Billetter kan købes nu.

Programmet for Fynsk Fodbold Award 2017 byder bl.a. på livemusik fra Michael Falch og Anne-Dorte og Maria fra Tøsedrengene samt ikke mindst topunderholdning fra konferencier Andreas Bo, der vil guide forsamlingen igennem Award-showet på finurlig vis. Billetter kan købes nu ved DBU Fyn.

DBU Fyn og Nordfyns Erhverv og Turisme gentager sammen med Albani, Albani Fonden, Sport Event Fyn og Nordfyns Kommune sidste års succes med et brag af en fodboldfest! Det sker når Otterup Hallerne slår dørene op til Fynsk Fodbold Award 2017 den 27. oktober.

Awardfesten bliver - udover kåring af diverse klubber og personer i fynsk fodbold - lige så smæk fyldt med god underholdning, fed musik og feststemte gæster, som tilfældet var ved arrangementet i 2016.

Aftenen byder blandt andet på:

  • Lækker 3-retters italiensk inspireret menu og naturligvis masser af kølige Albani-produkter
  • Award-show, med konferencier Andreas Bo
  • Livemusik med 
    • Michael Falch
    • Anne Dorte og Maria fra Tøsedrengene 
    • Hit Orchestra
Under selve Awardshowet vil der blive uddelt i alt fem priser, når vi kårer Årets Fynske Fodboldklub, Årets Fynske Breddedommer, Årets Fynske Fodboldleder, Årets Fynske Børne- og Ungomdsklub og ikke mindst Årets Holdkammerat. 

- Det var med spænding, da vi lancerede Fynsk Fodbold Award i 2016, men vi må sige, at det oversteg alle vores forventninger og blev et brag af en fest. Vi har ligesom sidste år forsøgt at sammensætte et program, som rammer en bred målgruppe, da fodbolden jo som bekendt favner bredt, og med de kunstnere vi har landet, så er vi overbeviste om, at vi gentager sidste års succes, og får en fed fynsk fodboldfest, lyder det fra Claus Gramm Pedersen, administrationschef ved DBU Fyn. 

Køb dine billetter nu
Billetter kan bestilles ved henvendelse til Ulrik Sørensen på ulrik@dbufyn.dk.

Billetprisen bliver kr. 249,- + gebyr kr. 10,-

Glæd jer til Fynsk Fodbold Award 2017 - det bliver ren Hutlihut!

Program for Fynsk Fodbold Award 2017
Kl. 17.30 Dørene åbnes
Kl. 18.15 Velkomst
Kl. 18.30 Buffet - Forret
Kl. 19.15 Awardshow med Andreas Bo som konferencier
Kl. 20.20 Buffet - Hovedret
Kl. 21.20 HitOrchestra
Kl. 22.30 Michael Falch
Kl. 23.00 Anne-Dorthe og Maria fra Tøsedrengene
Kl. 23.45 HitOrchestra
Kl. 00.15 Tak for i aften

Læs mere om Fynsk Fodbold Award 2017.

Se video fra sidste års fynske fodboldaward her:


Log ind