Storstævner fortsætter i nye klæder

Det 13 år lange samarbejde med Jyske Bank om bl.a. Jyske 3-bold storstævner er nået til ende i fuld forståelse mellem parterne. Storstævnerne fortsætter dog - men i en lidt anderledes form.

Glade børn, innovative rekvisitter og spændende aktiviteter.

Det er blot nogle af de bonuseffekter, der har været i løbet af de 13 års samarbejde mellem DBU Jylland, DBU Fyn og Jyske Bank. Nu har samarbejdet nået sin naturlige ende og parterne har i en konstruktiv ånd skrevet under på en lykkelig skilsmisse.

Storstævner fortsætter med milliongave

En de mest kendte aktiviteter i samarbejdet har været Jyske 3-bold storstævner, som startede i Jyske Bank-regi og blev relanceret som en unik børnefodbold-aktivitet helt tilbage i 2005 i samarbejde med bl.a. DBU Jylland og DBU Fyn. Her har tusindvis og atter tusindvis af børnespillere prøvet fodboldkunsten af i trygge rammer, omgivet af bander i et 3:3-spil, hvor antallet af boldberøringer er helt i top.

- Vi har været så privilegerede, at Jyske Bank har doneret størsteparten af det omfattende storstævne-setup til os, så vi har mulighed for fortsat at tilbyde storstævnerne til vores klubber og deres børnespillere, lyder det taknemligt fra Ove Lyhne, direktør for DBU Jylland.

Det er en gave af en ganske betydelig værdi, som Jyske Bank gavmildt overleverer til DBU Jylland og DBU Fyn, og det har organisationen tænkt sig at honorere i forhold til klubberne. Det betyder, at du igen i 2018 kan være med til storstævner, nu blot uden Jyske Bank og i en lidt anderledes form - mere om det i det nye år.

Lykkelig skilsmisse med gode minder

Også Jyske Bank har haft meget ud af samarbejdet med DBU Jylland og det er da ikke uden vemod fra begge parter, at samarbejdet er nået til ende.

- Det har været 13 fantastiske sæsoner! Jyske Bank har landsdækkende fået utrolig meget goodwill, men lokalt har det også været helt unikt og givet stolthed blandt medarbejdere, udtaler Jens Skov fra Jyske Bank.

- I de 13 år  har det ikke været muligt at gå fra et Jyske 3-bold storstævne uden et stort smil på læben. Vi har valgt at stoppe på toppen og er stolte over, at DBU Jylland og DBU Fyn vil køre Jyske 3-bold videre i deres eget format og håber, at de øvrige unioner følger med, så Jyske 3-bold stadig kan være landsdækkende, slutter Jens Skov.

For de jyske og fynske fodboldklubber har samarbejdet også båret frugt i form af Jyske 3-bold-mål, som Jyske Bank har stået bag, ligesom 3-mandsturneringerne i en årrække har båret navnet Jyske 3-bold.

- Vi har fuld forståelse for, at Jyske Bank prioriterer anderledes fremadrettet. De har haft stor betydning for børnefodbolden i form af de muligheder, de har givet de jyske og fynske fodboldklubber, og det kan vi kun skylde dem en stor tak for, slutter Ove Lyhne.

  

Log ind