Det Fynske Fodbolduniversitet: Lær om angriberens bevægelser

Angriberne scorer de fleste mål, og de skal kunne nogle særlige bevægelser i både opspillet, presspillet og afslutningsspillet. Dem kan du lære meget mere om af Hobros cheftræner Thomas Thomasberg – tilmeld dig kursusaftenen her.

Thomas Thomasberg er til dagligt cheftræner i Hobro IK, hvor han blandt andet arbejder målrettet med klubbens angribere. Ved den næste kursusaften under Det Fynske Fodbolduniversitet vil Thomas lære fra sig i forhold til, hvordan man får det bedste ud af sine angribere. Det handler om angriberens bevægelser både i opspillet, i presspillet, og når der skal afsluttes mod mål.

- Angriberne er rigtig vigtige for holdet, for når de har succes, så har holdet som oftest også succes, udtaler Thomas Thomasberg.

Tilmeld dig kurset nu

Kurset er en del af Det Fynske Fodbolduniversitet og bliver afholdt tirsdag den 9. januar 2018 kl. 18.00-21.30 i Næsby BK. Kurset henvender sig til ungdoms- og seniortrænere. Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet tæller desuden med i forhold til opfriskning af B-licens, hvor det tæller for tre timer.

Kurset består af et kort oplæg fra Thomas Thomasberg. Derefter følger ca. 90 minutter på træningsbanen, hvor Thomas vil guide jer igennem øvelser, der kan forbedre et holds angribere. Efterfølgende er der god tid til opfølgning, diskussion og spørgsmål.

Tilmeld dig kurset med Thomas Thomasberg her.

Denne udgave af Det Fynske Fodbolduniversitet

Kurset med Thomas Thomasberg er det næste i rækken under denne udgave af Det Fynske Fodbolduniversitet. Det første kursus blev afholdt torsdag den 23. november, hvor Bent ”Turbo” Christensen lærte fra sig om det gode presspil. Du kan se billeder fra aftenen med Bent "Turbo" på vores Facebookside

Efter kurset med Thomas Thomasberg venter endnu to kursusaftener under Det Fynske Fodbolduniversitet. Således sætter Peter Krustrup og Morten Randers fra Syddansk Universitet fokus på temaet ”Fra viden til handling i elitefodbold” den 17. januar 2018. Den 29. januar afslutter Lars Olsen denne omgang af Det Fynske Fodbolduniversitet med at fortælle, hvad der ligger bag Færøernes succes, og hvad forskellen er mellem fodbold på Færøerne og i Danmark.

Læs mere om alle kurserne under Det Fynske Fodbolduniversitet her.


Log ind