Oplev landstræner på Det Fynske Fodbolduniversitet

Det Fynske Fodbolduniversitet fortsætter i det nye år, hvor du bl.a. kan du opleve en succesfuld dansk landstræner.


____________________________________________________________

Niels Frederiksen står til daglig i spidsen for det succesfulde U21 landshold, men d. 10. januar lader han landshold være landshold og tager i stedet turen til Fyn og Det Fynske Fodbolduniversitet.

Helt landsholdfri bliver dagen dog ikke. Du kan nemlig se frem til bl.a. at høre om de spillestilsovervejesler han og resten af trænerstaben omkring U21 landsholdet gør sig frem mod U21 EM.

På fodbolduniversitet vil han også fortælle om og vise øvelser, der har til formål at indarbejde power og dynamik i et holds spilletstil. 

- Det er en spændende og meget faglig dygtig træner, vi kan byde velkommen til, og vi glæder os rigtig meget til at kursisterne kan opleve det ved selvsyn. Jeg tror, at de kan få rigtig meget brugbart med hjem fra aftenen,
forklarer uddannelseskoordinator ved DBU Fyn, John Christensen.

Oplev Niels Frederiksen d. 10. januar kl. 18.00 på kunstgræsbanen hos B1909. Tilmeld dig her.

Endnu et spændende kursus venter: Skadeforebyggelse og målmandstræning
Fodbolduniversitet slutter ikke med Niels Frederiksen. D. 31. januar venter nemlig endnu et kursus - fodbolduniversitets sidste for denne omgang.

Det kursus er lidt utraditionel, da kursisterne kan vælge at følge et af de to spor:
  • Skadeforebyggelse v. Rikke Brink: Rikke Brink har spillet 60 A landskampe for det danske kvindelandshold og er i dag fysioterapeut for flere af landsholdene. Rikke sætter fokus på, hvordan man træner skadesforebyggende, og hvordan man kan behandle de skader, som alligevel opstår.
  • Målmandstræning v. Niels Theilman: Niels er en vigtig brik i Esbjergs f.B’s enestående målmandsskole, der har sendt mange store talenter til udenlandske klubber. 

Begge vil vise og fortælle om øvelser, så de er praktisk anvendeligt for kursisterne hjemme i klubben. 

Praktiske informationer 
En typisk aften på Det fynske Fodbolduniversitet varer fra 18.00-21.30 med et program som nedenstående:

  • Oplæg ca. 15. min.
  • Træning med medier ca. 90 min.
  • Opfølgning, diskussion, spørgsmål ca. 75 min.

Pris pr. deltager pr. aften kr. 300,-

Ønsker man at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Kurser > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset, søg personerne frem og tilmeld dem.Log ind