Tilmeldingsfrist for Børnetrænerseminar i Langeskov er 31. marts

Dygtige trænere laver god træning, og god træning giver glade spillere, der udvikler sig. Derfor inviterer DBU Fyn alle børnetrænere til et seminar med fokus med 3 spændende træningstemaer og gode træningsøvelser. Seminaret afvikles i Langeskov IF, og det er en oplagt mulighed for at dygtiggøre sig som træner og hente inspiration til træningen hjemme i klubben.


____________________________________________________________

Dygtige trænere skaber fastholdelse og udvikler spillere. Det er et kendt faktum.

Derfor er det også afgørende, at trænere dygtiggør sig. Det gælder ikke mindst børnetrænere, som spiller en vigtig rolle i at børnene får en god start på deres fodboldliv.

Derfor samler DBU Fyn børnetræner til seminar d. 3. april i Langeskov IF fra 09.00-14.00. Her hele tre spændende og meget kompetente instruktører klar til at lære fra sig via tre stationer med forskellige temaer:

Målmandstræning
Det er de mindste deltaljer, der afgør hvor langt målmanden kan nå. Derfor vil der blive "nørdet" omkring de grundlæggende begynderprincipper (basen) for en god målmand. Det indebærer 
udgangsposition, kropsholdning, spil med fødder, faldteknik og afsæt.

Instruktøren Niels Theilmann er målmandstræner i Esbjerg FB, hvor han også er udviklingsansvarlig. Niels har en A-licens og M3-licens (målmandslicens).
Hvordan kan man træne på tværs af aldre og niveau?
I mange klubber er det udfordring med få til træning eller stor niveauforskel, hvorfor samtræning på tværs kan være en løsning. Men hvordan skaber man en god træning for alle uanset alder og niveau 
med mange boldaktioner og scoringer?

Det sætter Jan Knudsen, A-licenstræner og DBU-instruktør, fokus på. Jan er til daglig ungdomstræner i Tommerup BK.
Spilintelligens/spilbevidsthed
Bevægelse uden bold er en vigtig del af fodboldspillet, og de bedste spillere er ofte dem, der mestrer netop denne disciplin. Det kræver teknik og koordinering, som er meget vigtig at træne i børneårene, så spillerne kan dygtiggøre sig yderligere i det i deres videre fodboldliv. Men hvordan træner man det?

På seminaret deler Allan Jensen, A-licenstræner og DBU-instruktør, vil dele ud af sine trænererfaringer på området.

På dagen har deltagerne mulighed for at gå rundt mellem de forskellige stationer. Efter træningen på banerne er der mulighed for at stille spørgsmål til instruktørerne, når alle samles indendørs til en sandwich.

Kurset indledes med morgenbrød.

Foruden det faglige indhold er dagen også en oplagt mulighed for at netværke med andre trænere.

OBS! Kurset giver 5 timer til refresh af C-licens (C-licenstrænere skal have 15 timers refreash i løbet af tre år for at opretholde deres licens).

Tilmelding og pris
Prisen for deltagelse er kr. 450 pr. person, som altså inkluderer morgenmad og en sandwich.

Man kan tilmelde sig her. Tilmeldingsfristen er 31. marts.

Ønsker man at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Kurser > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset og søg personerne frem, som skal tilmeldes.

Vi ses til børnetrænerseminar!Log ind