90 dommere prustede i Langeskov

I søndags var ca. 90 fynske dommere samlet i Langeskov for at gennemgå den årlige dommertest, der skal sikre, at de er klar til sæsonstart.


__________________________________________________________________

Det er ikke kun de mange fynske klubber og spillere, der er i fuld gang med forberedelserne til den efterhånden nærtstående sæsonstart. Mange fynske dommere arbejder ligeledes hårdt på at blive helt klar, inden alle de fynske fodboldrækker sparkes igang. Henover vinteren har dommerne blandt andet mødtes til ugentlige løbeture efterfulgt af snak om regler og lovstof. Derudover tjener de mange træningskampe samme formål for dommerne, som de gør for spillere og trænere - nemlig at være klar til sæsonstart.

I søndags var flere end 90 dommere så samlet i Langeskov for at blive testet i kondition og teori. Det er tredje gang i år, at DBU Fyn afholder dommertest. Formålet er at sikre en så høj dommerstandard som muligt. Udover den fysiske- og teoretiske del giver dagen også anledning til at få en snak med dommerkollegaerne. Det sociale aspekt dommerne imellem er ligeledes med til at styrke motivationen og niveauet og på den måde skabe de bedste forudsætninger for gode fodboldkampe af de fynske dommere.

Se billeder fra dommertesten på DBU Fyns Facebook lige her.


Log ind