Årets Serietræner kåret på fodbolduniversitetet

Torsdag var sidste aften på Det Fynske Fodbolduniversitet for denne gang. Aftenen blev indledt med kåring af Årets Serietræner på hhv. herre- og kvindesiden.

 
Claus Udengaard, B1913 Lars Kusch, Drigstrup/Munkebo
 ____________________________________________________________

Der var fornem hæder til Claus Udengaard (B.1913) for hans trænerrolle omkring B1913's herre senior. Han modtog titlen bl.a. fordi, han på trods af stort frafald blandt spillerne i truppen formåede at bygge et nyt ungt hold op, som topper Albaniserien. Han er meget opmærksom på overgangen fra ungdom til senior, og så er han en af de få fynske serietrænere, der har en A-licens. Han arbejder med at differentiere sin træning, så alle spillere uanset niveau for meget ud af den.

Også Lars Kusch kunne gå hjem fra Fodbolduniversitetet med en pokal. Han modtog prisen som Årets Serietræner 2015 for sit arbejde med kvinderne i Drigstrup/Munkbo. Lars modtog prisen fordi han er en meget samlende person, der har øje for både første- og andetholdet. Han gør meget ud af sociale arrangementer, og hans trup rummer spillere i alderen fra 16 til sidst i 50'erne. Han førte sit hold til tops i serie 1, og sikrede derved oprykning til Albaniserien.
 
Med prisen følger foruden æren muligheden for at deltage gratis på næste sæson af Det Fynske Fodbolduniversitet.

Prisen blev overrakt af Hans Martin Møller og Ejnar Bo Pedersen fra DBU Fyns Uddannelsesudvalg og Erik Kirk. 

DBU Fyn ønsker dem begge tillykke med prisen.Fotos: Christopher Miller

Log ind