MENU

Ti typer der giver træneren grå hår

Serietrænere landet over glæder sig til at komme i gang med fodboldtræningen igen. Også selvom det uomtvisteligt bliver til et gensyn med disse ti spillertyper, som giver alle serietrænere søvnløse nætter og fremskynder aldringen.Opstarten står for de fleste serieholds vedkommende for døren, og det betyder en ny sæson med en masse nye fede oplevelser. Men for trænere landet over bliver det helt sikkert også et lettere frustrerende gensyn med disse ti spillertyper, som kan give enhver serietræner grå hår:

1. Festaben
Festaben er en ganske habil fodboldspiller, men prioriterer ikke altid, som din træner ønsker det. Kommer gerne klatøjet til kamp, hvis altså ikke træneren har modtaget et afbud klokken 02 natten op til kampen.

2. Hypokonderen
Giver den gerne fuld gas i småspilsøvelser og til skudtræning. Men når det er tid til løbeøvelser uden bold, så driller lysken pludselig, eller anklen bliver lidt øm, og det er ”nok bedst” at sidde over.

3. Tøffelhelten
Kunne være en vigtig spiller for holdet. Men det er svært at være en profil, når kærestens families utallige fødselsdage kommer i vejen for kampene.

4. Taktikeren
Råber og dirigerer med holdkammeraterne. Kommandoerne stemmer dog slet ikke overens med trænerens, og de velmenende dessiner skaber langt mere forvirring end ro blandt holdkammeraterne.

5. Tidsoptimisten
Kommer altid for sent! Og har altid en undskyldning i stil med ”bussen kom altså ikke” og ”min cykel punkterede igen”. Irriterende for træneren, men godt for bødekassen.

6. Anti-talentet
Vil så gerne vise, hvor god en fodboldspiller han/hun er. Desværre er talentet stærkt begrænset. Det forhindrer dog ikke ”talentet” i at drible hver gang, bolden er på fødderne – også foran eget felt.

7. Dampbarnet
Leger med bolden og hører ikke efter, når træneren forklarer, hvad næste øvelse går ud på. Fem sekunder inde i øvelserne spørger dampbarnet til reglerne, og træneren må frustreret gentage sig selv.

8. Glasbenet
Klubbens vel nok største fodboldtalent, som aldrig folder sig helt ud, da skader igen og igen sætter en stopper for spilleren. Melder sig ofte for hurtigt klar og bliver skadet fem minutter inde i kampen – eller måske allerede under opvarmningen.

9. Smørhånden
Klubbens eneste keeper og derfor en selvfølge på holdkortet. Desværre koster det hver sæson mange point, at der ikke er håndtag i bolden.

10. Spørge-Jørgen
Træneren modtager urimeligt mange sms’er fra Spørge-Jørgen, der spørger om alt fra mødetidspunkt og rutevejledninger til udstyr og underlag. Også selvom træneren har givet alle informationer på Facebook.

Har vi glemt nogen?
Kom endelig med dit bud på en spillertype, som gør livet vanskeligt for de stakkels serietrænere på DBU Fyns Facebook.

Log ind