MENU

Thurø BK - Årets Fynske Fodboldklub 2014

Kauslunde, Thurø og Kirkeby kæmpede lørdag om hæderen som Årets Fynske Fodboldklub 2014. Prisen uddeles i samarbejde med Albani/Royal Unibrew, og i år var det Thurø, der kunne lade sig hylde.


Karsten Pedersen, Formand Thurø BK, modtog sammen med en flok af klubbens børnespillere prisen Årets Fynske Fodboldklub 2014. Han er her flankeret af DBU Fyns formand Bjarne Christensen og Henrik Søncksen fra Albani/Royal Unibrew
____________________________________________________________

DBU Fyn og Albani/Royal Unibrew ønsker sammen at hædre en breddeklub på Fyn, der gør en ekstra indsats for at skabe et attraktivt og velfungerende idrætsmiljø for både unge og gamle.
Prisen, der i lørdags blev uddelt for 4. gang, går til en klub, der blandt andet påtager sig en lokal samfundsmæssig opgave, samarbejder med andre interessenter, er innovative i forhold til at skabe attraktive rammer for fodbolden, samt har fokus på rekruttering og uddannelse af frivillige.

I år faldt valget på Thurø Boldklub som Årets Fynske Fodboldklub 2014.

Thurø var for bare få år tilbage en klub i alvorlig krise med en økonomi, der lå i ruiner. En ny bestyrelse satte sig i førersædet for atter at få klubben på ret køl, og med en fantastisk opbakning fra hele klubben lykkedes missionen.

Processen har krævet mange kræfter, og her har opbakningen fra hele klubben været helt uvurderlig. Bestyrelse, frivillige, trænere, spillere og ikke mindst forældre har alle givet en hånd med, og derfor står man den dag i dag med en velfungerende klub, der er et stort aktiv for det lokale nærområde

En målrettet indsats har givet gevinst i Thurø, og nu giver den også gevinst i dette regi, hvor klubben nu modtager den flotte hæder som Årets Fynske Fodboldklub 2014. Med æren følger en gevinst på kr. 25.000,-.

Stort tillykke til Thurø Boldklub med prisen som Årets Fynske Fodboldklub 2014.


Log ind