Stipendier til 2 fynske ungdomstrænere

Nico Deconinck, Morud IF, og Abdul Wahab Hashmi, OKS, vil på DBU Fyns delegeretmøde modtage DBU Fyns ungdomstrænerstipendier

Nico Deconinck
Nico har igennem snart et årti knoklet som frivillig ulønnet træner i Morud IF. Han er en ildsjæl uden lige og brænder for trænergerningen.
Han står i spidsen for FC Nordfyns U17 hold, et holdsamarbejde mellem Morud, Klinte Grindløse og Veflinge, der netop er rykket op i 2. division. 

Nico har en stor interesse i at dygtiggøre sig som træner, og er netop blevet optaget på A-træneruddannelsen. 

Hans store engagement påskønnes af alle han omgives af - ikke mindst i Morud IF, hvor han er en uvurderlig kapacitet.   

Abdul Wahab Hashmi
Abdul er bare 17 år, men allerede en stor trænerkapacitet og inspiration i OKS. Han var selv en lovende fodboldspiller men valgte denne karriere fra til fordel for en karriere på cricketlandsholdet. Helt slippe fodbolden kunne han dog ikke, og blev således assistent på hans lillesøsters U13 hold. Efter bare et år som assistent havde Abdul mod på mere, og kastede sig over U7 årgangen. Den har han nu stort ene og alene ansvaret for - en årgang der tæller cirka 25 spillere.
 
Abdul er en rolig, pligtopfyldende og vellidt ung gut. Han yder et stort arbejde og har en seriøs tilgang til trænerhvervet, hvilket klubben ønsker at honorere igennem videreuddannelse i DBU systemet.  

Tillykke til begge!

Fælles for begge trænere er, at de er fantastiske ildsjæle og vigtige brikker i deres respektive klubber.

Begge modtager på delegeretmødet et stipendium á kr. 5.000,-, der skal anvendes til yderligere dygtiggørelse/uddannelse i fodboldøjemed i ind- eller udland. Formålet skal aftales med bestyrelsen, som imødeser en skriftlig beretning om forløbet.

Stort tillykke til Nico og Abdul.

Log ind