MENU

Få svar på spørgsmål om holdtilmelding

DBU Fyns turneringsafdeling har samlet en række af de hyppigst stillede spørgsmål i forbindelse med holdtilmeldingen. Du kan få svarene her - svar som måske også kan hjælpe jeres klub, når I skal tilmelde hold.

Hvordan tilmelder man hold til turneringen?
Klubbens kampfordeler tilmelder hold via KlubOffice. Sørg for at have pop-up vinduer tilladt.
Der er frist for holdtilmelding den 1. februar 2015.

Hvilke hold skal tilmeldes?
Der skal tilmeldes hold i både børn, ungdom, senior og ”de gamle”.
Se hvilke rækker, der skal tilmeldes hold til her

Kan man tilmelde sig til pokalturneringen nu?
Ja, der kan tilmeldes hold til pokalturneringerne for både ungdom og senior. Tilmelding skal ske via KlubOffice. I skal dog være opmærksomme på, at I først kan tilmelde jer pokalturneringen, når I har tilmeldt jeres hold til den ordinære turnering.
Alle klubbers 1. hold er automatisk tilmeldt til DBU Pokalen for herresenior. Ønsker man ikke at deltage i denne, skal man afmelde sig via KlubOffice eller via mail info@dbufyn.dk

Hvornår starter turneringen?
Turneringen starter op på følgende tidspunkter:
Børn og ungdom: 11. – 12. april
Albaniserien for herrer: 28. – 29. marts
S1-S3 samt Albaniserien for kvinder: 2. – 3. april
Øvrige seniorer: 11. – 12. april
De gamle: Uge 15
Se datoplan herunder stævneoversigt her


Hvad betyder niveauerne og hvor skal man tilmelde sit hold?
A niveau er for de øvede spillere, som typisk har spillet fodbold i flere år.
B niveau er for de let øvede spillere.
C niveau er for begyndere og ikke øvede spillere.
D niveau er for rene nybegyndere.

Det er vigtigt at man tilmelder sit hold på det rette niveau. Har man eksempelvis spillet i C-rækken i efteråret og vundet alle sine kampe, skal man overveje at tilmelde sig i B-rækken. Det samme gælder selvfølgelig også, hvis man har spillet i B-rækken og tabt alle sine kampe. Så skal man måske prøve kræfter med C-rækken.

Hvad er ekstra stævner for U8-U11?
Efter ønske fra mange klubber udbyder vi i foråret 2015 udover de 5 ordinære stævner, 3 ekstra stævner for U8, U9, U10 og U11. Der udbydes 2 niveauer hos drengene og 1 niveau hos pigerne.
U10 stævnerne udbydes som 8 mands, så holdene kan forberede sig på at spille 8 mands som U11 efter sommerferien.
Tilmeldingsfristen for ekstra stævnerne er først den 19. april, men I kan også tilmelde jeres hold allerede nu.

Hvorfor kan jeg ikke finde U14 drenge 11M og U15 pige 11M ved tilmelding i KlubOffice? 
Rækkerne er fællesturnering med DBU Jylland. Holdene er automatisk overført til forårets turnering. Ønsker I nye hold med eller afmelde et hold i ovennævnte rækker send da en mail til info@dbufyn.dk
I kan se de overførte hold ved at søge på række eller klub i spotboksen ”Søg i turneringer og resultater”, der findes på forsiden af DBU Fyns hjemmeside.

Skal tildelte dispensationer fra efteråret 2014 søges igen? 
Ja, alle dispensationer gælder kun i et turneringshalvår, og skal derfor søges igen. Dvs. ønsker I dispensation til en spiller i foråret 2015 skal der laves en ansøgning. Se formular her.

Er vi rykket en årgang op i børne- og ungdomsfodbold?
Nej, der er ikke ændret i årgangsinddelingen i forhold til efteråret 2014. Ændring af årgang følger skoleåret, hvorfor der først vil være nye aldersgrænser til sommer. Du kan se de gældende aldersgrænser her.

Vi spillede Serie 4 i efteråret – skal vi tilmelde os igen?
Hold, der spillede Serie 4 i efteråret, og som ikke sluttede blandt de 6 øverste i deres pulje, og derved rykkede op i Serie 3-2, skal alle nytilmeldes.
Du kan se hvilke hold, der er indplaceret i Serie 3-2 her.

Kan vi også tilmelde os træningsturneringen nu?
I kan ikke tilmelde jer træningsturneringen for ungdom og senior på nuværende tidspunkt. Der åbnes først op for tilmelding til træningsturneringen den 2. februar.

Hvordan kan jeg se, hvilke hold jeg har tilmeldt? 
Det kan ses via:
- KlubOffice: Vælg menuen Turneringsadministration > Holdtilmelding > Ordinære og stævner. Her finder du øverst teksten "NB: Nedenfor vises kun rækker, der lige nu er åbne for holdtilmelding. I kan få det fulde  overblik over alle jeres tilmeldte hold her". Klik på linket. Ved at klikke på det lille plus ud for hver række kan du se, hvor mange hold, du har tilmeldt rækken.

- www.dbufyn.dk: Søg en given række frem via spotboksen "Søg i turneringer og resultater". Her kan man løbende se, hvilke hold der er tilmeldt rækken.

Jeg har tilmeldt hold til en forkert række. Hvad gør jeg?
Frem til deadline for holdtilmelding (1. februar) kan du frit ændre i klubbens holdtilmeldinger. I KlubOffice vælger man menuen Turneringsadministration > Holdtilmelding > Ordinære og stævner. Klik på det lille plus ud for rækken, markér holdet med et klik og klik på det røde kryds øverst til højre.

LÆS MERE
Bemærkninger til holdtilmelding forår 2015
Vigtig viden om fynske turneringsforhold


Log ind