DBU Fyns bestyrelseskandidat: Jakob Lyder

På DBU Fyns delegeretmøde skal vælges et nye bestyrelsesmedlem. DBU Fyn er klar med en kandidat i form af Jakob Lyder. Mød ham her.


____________________________________________________________

Jakob Lyder er 43 år og har hjemme på Østfyn, hvor han er engageret i fodboldklubben Vindinge BK. Her træner han U10 - U12 piger, og han sidder med i klubbens bestyrelse, hvor han er pigeansvarlig.

Når Jakob ikke bruger sin tid på fodbold og familie arbejder han hos Fyns Politi.

Hvorfor stiller du op til DBU Fyns bestyrelse?

- Jeg har et stort fodboldhjerte, og jeg har et ønske om at dykke endnu mere ned i min interesse for fodbold. Derfor var det oplagt at stille mit kandidatur til rådighed for DBU Fyns bestyrelse, forklarer Jakob og uddyber:

- Jeg har trænet piger i mange år, så jeg har et godt kendskab til de udfordringer, der er omkring pigefodbolden både helt nede på klubplan og i den lidt større sammenhæng. Det matcher, de kriterier der var opstillet i DBU Fyns søgen efter et nye bestyrelsesmedlem. Pigefodbolden har et stort potentiale, og jeg tror på, at jeg qua mine erfaringer kan bidrage til at hjælpe de fynske klubber med at udfolde det.

Om Jakob får sit ønske opfyldt skal vise sig på lørdag, når de fynske klubber skal vælge det nye medlem af DBU Fyns bestyrelse.

Log ind