Årets Fairplayklub: Ringe BK

Ringe BK er af DBU Fyns Fairplaygruppe udvalgt til Årets Fairplayklub 2014. Klubben hædres på delegeretmødet.

I Ringe Boldklub har man sat fairplay højt på dagsordenen. Det er for klubben et stort indsatsområde, som vedrører alle, der har deres daglige gang i klubben. Derfor starter fairplay også helt naturligt i bestyrelseslokalet. Det er bestyrelsens klare holdninger og egen adfærd, der skal sætte rammerne og standarderne for spillere, trænere og ledere, når fairplay skal fremmes i Ringe BK.

Respekt for modspillere og dommere er et vigtigt parameter i den midtfynske klub. Derfor er det også indført, at alle spillere skal sige sige tak for kampen til modspillere og dommere.
Skulle en spiller undervejs i en kampe blive udvist, så er det trænerens ansvar at indberette denne hændelse til klubbens bestyrelse. De vil herefter vurdere om der skal foretages en skærpelse af den straf som spilleren tildeles af DBU Fyn.     

Ude på sidelinjen stilles der også krav til trænere og lederes adfærd ved kampafvikling. De skal være ansvarlige og engagerede og med god opførsel være et forbillede for egne spillere, modspillere, dommere og tilskuere. 

Ringes fairplay indsats er beundringsværdig og bør være en inspiration for mange andre klubber. Fodbold er bare sjovere, når det foregår i en fair og god atmosfære. 

Klubben modtager på DBU Fyns delegeretmøde kr. 5.000,-.

Ringe ønskes tillykke med prisen som Årets Fairplayklub 2014.

 

 

Log ind