Albani fortsætter støtten til fynsk breddefodbold

DBU Fyn og Albani har sat underskrift på en ny aftale, der sætter rammerne for Albanis fortsatte engagement i fynsk breddefodbold. Det kommer naturligt de fynske fodboldklubber til gode.


____________________________________________________________

DBU Fyn og Albani har gennem en årrække samarbejdet om at understøtte fynsk breddefodbold, og med den nye aftale styrkes det samarbejde yderligere.

- Vi er rigtig glade for at have Albani som samarbejdspartner, og derfor er vi selvsagt rigtigt godt tilfredse med at vores samarbejde fortsætter. Albani har gennem mange år støttet trofast op om fynsk breddefodbold. Det gælder både i samarbejdet med DBU Fyn men også i samarbejdet med de lokale klubber, fortæller DBU Fyns formand, Bjarne Christensen.

Også hos Albani er der glæde over den nye aftale:

- Fodbolden har stor betydning for mange mennesker på Fyn, og rigtig mange bruger deres fritid på og uden for banerne, enten som spillere eller på at skabe et godt foreningsliv for børn og voksne. Det vil vi gerne støtte op om, og det får vi muligheden for via aftalen med DBU Fyn. Derudover er vi stolte over, at mange forbinder Albani med fynsk fodbold, og ved at fortsætte og udbygge vores engagement i fynsk breddefodbold får vi mulighed for at styrke den position yderligere, forklarer Jesper Larsen fra Albani.

Aftalen kommer klubberne til gode
Den nye aftale inkluderer bl.a. at:
  • Den højest rangerende række på Fyn fortsætter under navnet Albaniserien
  • Albani fortsætter som præmiesponsor for udvalgte fynske fodboldrækker
  • Albani hvert år i aftalens løbetid understøtter en udviklingspulje med kr. 100.000, som de fynske klubber vil kunne søge i til klubudviklingstiltag
  • Albani og DBU Fyn fortsat afholder Frivillig Fredag for klubbernes frivillige på Albani den sidste fredag i september.
Foruden ovenstående bliver Albani også partner på et nyt spændende DBU Fyn-tiltag som offentliggøres i det nye år. 

Aftalen løber fra 1. januar 2016 til 31. december 2018.
  

Log ind