Giv jeres frivillige en gratis oplevelse

Det kræver tid og overskud at få sagt tak for indsatsen. DBU Fyn og Albani hjælper klubberne med det - ganske gratis!


Klubbernes frivillige kan bl.a. høre anekdoter og historier fra 
Ove Pedersen, tidligere Superligatræner i FC Midtjylland, Esbjerg fB, AGF og FC VEstsjælland, når DBU Fyn og Albani inviterer til Frivillig Fredag.
____________________________________________________________

Den 26. september 2014, på den nationale frivillighedsdag ”Frivillig Fredag”, inviterer DBU Fyn og Albani de frivillige i de fynske klubber til en hyggelig eftermiddag og aften på Albani.

Frivillig Fredag er kommet til via Social- og Integrationsministeriet. Dagen er en national markering og anerkendelse af de mange danske frivilliges indsats.

I en travl klubhverdag kan det nogen gange knibe med tiden til at få påskønnet den indsats, som klubbens mange frivillige gør. Det vil DBU Fyn og Albani nu hjælpe med til ved at invitere klubbernes frivillige til et gratis arrangement.

Dagens program
Arrangementet afvikles ved DBU Fyns hovedsponsor Albani, hvor der indledes med en rundvisning på bryggeriet efterfulgt af ølsmagning. Dernæst er det tid til en bid mad. Efter maden kan deltagerne opleve Ove Pedersen. 
Hans trænerkarriere har bl.a. bragt ham på rundtur i Superligaen, hvor han har stået i spidsen for FC Midtjylland, Esbjerg fB, AGF og FC Vestsjælland. Derudover er det også blevet til en tur til Qatar, hvor han stod i spidsen for oliestatens ungdomslandshold...og det var ikke kedeligt!

Programmet for dagen ser således ud:

16.00: Velkomst og tak til de frivillige ved DBU Fyns formand 
           Bjarne
Christensen

16.10: Rundvisning på Albani - og udlevering af "tips 13"

17.15: Ølsmagning

18.30: Spisning

19.00: Ove Pedersen - anekdoter og historier fra et langt liv 
           i topfodbold

19.45: Gennemgang af tips 13 og kåring af vindere

20.00: Tak for i aften og tak for indsatsen

Deltagere og tilmelding
Klubberne kan deltage med 4 personer, og da der er et maks. deltagerantal på 80 personer, vil tilmelding være efter først-til-mølle-princippet. Man bestemmer selv, om man vil invitere trænere, ledere, forældre, ham der står for boldrummet eller nogle helt andre med. Alle frivilliges indsats har værdi og bør anerkendes.

Tilmelding foretages på mail til: info@dbufyn.dk

Vi glæder os til at se jer til en festlig dag i frivillighedens og fodboldens tegn!

Log ind