Er din klub Årets Fynske Fodboldklub?

Du kan nu bringe din klub i spil til Albaniprisen til Årets Fynske Fodboldklub. Prisen overrækkes ved Sportslørdag 2015, der vises på TV2/Fyn.


_______________________________________________________________

DBU Fyn og Albani ønsker sammen at hædre en breddeklub på Fyn, der gør en ekstra indsats for at skabe et attraktivt og velfungerende idrætsmiljø for både unge og gamle.

 

Albaniprisen uddeles, under hensyntagen til klubbernes størrelse, til den klub, der bedst lever op til nedenstående kriterier, som fremgår i uprioriteret rækkefølge:

 

  • Klubben påtager sig en lokal samfundsmæssig opgave
  • Klubben uddanner sine frivillige
  • Klubben arbejder målrettet med rekruttering af frivillige
  • Klubben tiltrækker nye medlemmer og målgrupper
  • Klubben tilbyder og udvikler moderne og fleksible idræts- og motionstilbud
  • Klubben udvikler de fysiske rammer og skaber attraktive faciliteter og idrætsmiljøer
  • Klubben samarbejder med andre foreninger, virksomheder og/eller myndigheder
  • Klubben udviser fairplay

Bedømmelsesperioden strækker sig fra 1. november 2013 til 31. oktober 2014, og det er altså på baggrund af klubbernes indsats i denne periode, at Årets Fynske Fodboldklub kåres.

 

Hvem kan indstille klubber?
Indstilling af klubber foregår i et samarbejde med Sport Fyn (Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis), og alle kan indstille klubber til prisen. Det gøres via dette link: Indstil klub

Der er frist for indstillinger d. 1. december.

Hvordan og hvornår kåres en vinder?
Blandt alle de indstillede klubber udvælger DBU Fyn 3 nominerede til prisen. Herefter kårer en jury bestående af en repræsentant fra DBU Fyn, en repræsentant fra Albani og en repræsentant fra Sport Fyns redaktion den endelige vinder.

Vinderen offentliggøres ved awardshowet Sportslørdag 2015, som DBU Fyn er medarrangør af, og som afvikles lørdag d. 24. januar i Odense Idrætspark.

Med prisen følger foruden hæderen en præmiesum på kr. 25.000,-.

Følg kampen om prisen
I ugen op til overrækkelse af prisen vil man kunne læse mere om de tre nominerede klubber i både Sport Fyn og på DBU Fyns hjemmeside.

Log ind