MENU

En kæmpe tak til alle frivillige på et splitsekund

Sådan beskriver Jesper Thomsen, formand for Tåsinge f.B., følelsen, da klubben blev kåret som Årets Fynske Fodboldklub 2013. Indstil din klub nu.


Jesper Thomsen modtager sammen med en flok drengespillere fra klubben prisen Årets Fynske Fodboldklub 2013 og den medfølgende check på kr. 25.000,-.
____________________________________________________________

Ved Sportslørdag tilbage i januar fik klubben Tåsinge f.B. en oplevelse af de helt store, da de blev valgt til Årets Fynske Fodboldklub 2013.

- Det at være kåret til Årets Fynske Fodboldklub 2013 har sat Tåsinge på landkortet og givet positive tilkendegivelser rundt i det fynske land. Samtidig har det været det største skulderklap, man som fodboldforening kan tænke sig. I en travl hverdag glemmer vi at fortælle hinanden de positive ting, og især de små ting, som vi tror klarer sig selv, bliver sjældent værdsat. Med prisen blev der på et splitsekund sagt tak til alle de frivillige, som hver eneste dag yder en kæmpe indsats i klubben. Vi blev mindet om, at det vi gør faktisk betyder noget for rigtig mange i lokalområdet,
forklarer Jesper Thomsen om prisen og fortsætter:

- Jeg er meget stolt over udviklingen på Tåsinge, hvor der hersker en positiv stemning, og vi har respekt for hinanden. Prisen som vi jo fik grundet stor lokal forankring og investering i nyt klubhus og kunstgræsbane begynder også at vise sit værd med store sportslige præstationer og medlemsfremgang. Det har været den rigtige beslutning og  viser jo også med al tydelighed, at øens børn og unge trygt kan tage til fodboldtræning året rundt og være sikre på, at der står en engageret træner klar til at tage imod.

Det var dog ikke kun selve prisen, men også rammerne omkring den, der var med til at gøre det til en stor oplevelse:

- At modtage prisen foran så mange tilskuere, hvor rigtig mange laver frivilligt foreningsarbejde, og så endda på live TV, var også en oplevelse. De frivillige bliver ofte overset, men med prisen er vi beviset på, at en lille forening kan nå rigtig meget, hvis bare man holder sammen. Forhåbentlig har vi givet inspiration og mod til at andre klubber tør invistere så mange penge i fremtiden, som tilfældet har været på Tåsinge.

Sådan afslutter en stolt klubformand inden han fortæller, at de 25.000 kroner der fulgte med prisen blev investeret i hegn omkring klubbens kunstgræsbane.

Indstil din klub nu
Tåsinge f.B. har arbejdede hårdt og målrettet og gjorde sig dermed fortjent til prisen. Du kan nu også indstille din klub nu. Fristen er 1. december.

Indstil din klub her.

Mere om prisen

DBU Fyn og Albani ønsker sammen at hædre en breddeklub på Fyn, der gør en ekstra indsats for at skabe et attraktivt og velfungerende idrætsmiljø for både unge og gamle.

Albaniprisen uddeles, under hensyntagen til klubbernes størrelse, til den klub, der bedst lever op til nedenstående kriterier, som fremgår i uprioriteret rækkefølge: 

  • Klubben påtager sig en lokal samfundsmæssig opgave
  • Klubben uddanner sine frivillige
  • Klubben arbejder målrettet med rekruttering af frivillige
  • Klubben tiltrækker nye medlemmer og målgrupper
  • Klubben tilbyder og udvikler moderne og fleksible idræts- og motionstilbud
  • Klubben udvikler de fysiske rammer og skaber attraktive faciliteter og idrætsmiljøer
  • Klubben samarbejder med andre foreninger, virksomheder og/eller myndigheder
  • Klubben udviser fairplay

Bedømmelsesperioden strækker sig fra 1. november 2013 til 31. oktober 2014, og det er altså på baggrund af klubbernes indsats i denne periode, at Årets Fynske Fodboldklub kåres.

Vinderen offentliggøres ved awardshowet Sportslørdag 2015, som DBU Fyn er medarrangør af, og som afvikles lørdag d. 24. januar i Odense Idrætspark.

Med prisen følger foruden hæderen en præmiesum på kr. 25.000,-


Log ind