MENU

Tilmeld dit hold til Beach Soccer i Kerteminde

D. 30 og 31. august lægger Kerteminde Strand underlag til Beach Stævner for børn og unge. Tilmeld dit hold nu.


Spil med ved sommerens beachstævner. Foto: fodboldbilleder.dk


Solskin. Sommer. Havudsigt. Sand mellem tæerne. Fed musik. Fodbold.

Vi kan ikke garantere solskin, men til gengæld kan vi love resten, når der bydes på Beach Soccer-stævner d. 30. og 31. august på Nordstranden i Kerteminde.

Beach Soccer giver spillerne en sjov og anderledes fodboldoplevelse, hvor spillernes teknik vil blive udfordret, og det traditionelle fodboldspil ændrer sig markant fra overgangen fra græs til sand.

Hvem kan delage?
Til det officielle DBU Beach stævne søndag d. 31. august inddeles deltagerne i følgende alderskategorier:
  • U13 (årgang 02 og yngre)
  • U15 (årgang 00-01)
  • U18 (årgang 97-99)
  • Senior (årgang 96 og ældre)
I alle årgange spilles der både i pige- og drengerækker.

Tilmelding koster 400 kroner pr. hold. Inkluderet i prisen er frugt, en drikkedunk og Carlsberg Sport. Tilmeld dit hold her.

Lørdag d. 30. august - altså dagen før det officielle DBU Beach Soccer-stævne - afvikler DBU Fyn Beach Soccer for U11 og U12 på stranden i Kerteminde. Nærmere info om dette stævne følger, men sæt allerede nu kryds i kalenderen. Tilmeldingen til dette stævne er endnu ikke åbnet.

Regler og underholdning
Der spilles fem mod fem på den 36,5 meter lange og 27,5 meter brede sandbane, og der kan være op til otte spillere på et hold. Der er max plads til otte hold i hver række. Se alle regler her.

Udover underholdningen på fodboldbanerne vil der også være en DJ, der sørger for den helt rigtige musik under hele stævnet.

Læs mere om DBU Beach Soccer her.

Log ind