MENU

Holdkort, spilletilladelse og koder

Vi bringer her forskellig vigtig info i relation til holdkort, spilletilladelse og koder til systemerne.


____________________________________________________________

Kun godkendte spillere er spilleberettigede
Som tidligere udmeldt er vi fleksible i forhold til fejl og mangler på de elektroniske holdkort frem til og med på søndag den 13. april. Så har alle haft mulighed for at blive fortrolige med udfyldelse mv. Det ændrer ikke ved, at holdkort skal udfyldes inden kampstart.

Kun spillere der er registreret og godkendte inden kampstart er spilleberettigede. Sørg derfor for at få registreret jeres spillere i god tid!

Læs hvordan I kan registrere og tjekke om jeres spillere er registreret her.

Man skal naturligvis også have spillererklæring/-certifikat på spilleren, for at han/hun er spilleberettiget.

Spillere godkendes ikke i weekender
Spillere godkendes ikke uden for kontorets åbningstid. Spillere man vil være sikker på at kunne bruge i weekenden, skal senest være registreret kl. 12.00 sidste hverdag inden weekender/helligdage.
Kontakt os, hvis I er sent ude med en spiller.

Har man brugt spilleberettigede spillere (se ovenfor) men ikke udfyldt holdkortet korrekt, kan man ikke taberdømmes, men man kan få et gebyr for manglende/mangelfuld udfyldelse af holdkortet. Sørg derfor altid for at få udfyldt jeres holdkort. Der skal udfyldes holdkort fra U12 til og med senior.

Trænere skal have rettigheder til holdkort
Jeres trænere skal have rettigheder for at kunne udfylde holdkort. Det får de, når de kobles på hold som holdkontakter. Læs hvordan her.

Glemt/manglende brugeroplysninger
Har man glemt sine brugeroplysninger eller er man i tvivl om, hvorvidt man har en bruger, kan man få tilsendt sine brugeroplysninger via:

  • DBU Fyns hjemmeside: Klik på Login øverst. Klik på Glemt adgangskode?. Indtast din mail og få sendt dine brugeroplysninger.
  • DBU’s fodbold app: Klik på tandhjulet og dernæst på Min Profil. Vælg Benyt DBU login og klik dernæst på Glemt adgangskode?. Indtast din mail og få sendt dine brugeroplysninger.

Efter login på DBUs fodbold app eller Mit DBU (log ind på www.dbufyn.dk) kan man selv ændre sine brugeroplysninger.

Spillercertifikater/-erklæringer
De elektroniske spillercertifikater er desværre ikke klar endnu. Der arbejdes på en løsning. Indtil andet meldes ud, benyttes de papircertifikater/-erklæringer vi kender i dag. Dem finder i på www.dbufyn.dk under topmenuen Klubservice > Klubhjælp > Tilladelser og formularer.

Log ind

c