Pokalfinaler på Odense Atletikstadion

Ungdomspokalfinalerne afvikles igen i år på Odense Atletikstadion. Tilmelding er åben nu. Ny tilmeldingsprocedure til DBU Pokalen

DBU Fyn har igen i år indgået aftale med Odense Idrætspark om afvikling af Faxe Kondi Ungdomspokalfinalerne på Odense Atletikstadion.

Arrangementet finder sted lørdag den 14. juni 2014, hvor der afvikles finaler for U19 drenge, U17 drenge,  U15 drenge, U18 piger og U15 piger.

Tilmelding til Faxe Kondi Ungdomspokalturneringen skal ske via KlubOffice, og der er åbent for tilmelding frem til den 2. februar.

Der udbydes også pokalturneringer for U13 og U14. Disse afvikles som 9M, og her skal tilmelding ske på samme vis som ovenfor beskrevet. 

Alle 1. hold tilmeldt DBU Pokalen
Som noget nyt har DBU Fyn besluttet, at alle 1. herresenior-hold automatisk er tilmeldt til DBU Pokalen.
Dette gøres for at afhjælpe problemstillingen med hold, der overser tilmeldingsfristen og derved ikke får mulighed for at jagte pokaldrømmen.
Såfremt klubber ikke ønsker at deltage i DBU Pokalen, skal afmelding ske via KlubOffice eller via mail senest den 2. februar.

Tilmelding til de små seniorpokalturneringer - Albani Pokalen for herrer og Albani Pokalen for kvinder - skal ske via KlubOffice senest den 2. februar.
Albani Pokalen for herrer er for klubber indrangeret i S3-S5 og Albani Pokalen for kvinder er for klubber indrangeret i de fynske turneringer.

Log ind