Årets serietrænere 2013

På Det Fynske Fodbolduniversitets sidste aften blev Årets Serietrænere 2013 kåret.


____________________________________________________________

Omkring 70 kursister var mødt op i Ådalen for at følge den sidste kursusaften på Det Fynske Fodbolduniversitet. Her var OB's assistenttræner Joakim Mattson dagens instruktør under temaet Planlægning af træning ud fra tests og målinger.

Foruden dagens lektion blev kursisterne vidner til overrækkelsen af prisen Årets Serietræner for både herre- og kvindetrænere. En pris som blev overrakt af Erik Kirk og Troels Bech.

Hos kvinderne løb Simon Finsen fra Fortuna Svendborg med prisen, efter han sammen med klubbens Albaniseriehold sluttede på 2. pladsen i foråret. Det resulterede i en plads i Kvindeserie Vest, hvor holdet sluttede efteråret på en flot 3. plads. Holdet løb desuden med titlen som pokalmestre i Albanipokalen. Simon har desuden færdiggjort sin B2-træneruddannelse og holder jævnligt kurser for klubbens ungdomstrænere.

Hos herrerne gik den fornemme pris til 27-årige Ivan Poulsen fra Nr. Aaby IK. Trods sin unge alder står i spidsen for klubbens førstehold. Dem førte han til oprykning til serie 2 og en pokaltitel i Albanipokalen. Succesen er grundlagt på Ivans store fokus på at dygtiggøre sig selv som træner på diverse trænerkurser. Foruden den sportslige succes har Ivan formået at samle hele seniorafdelingen til én enhed i tæt samarbejde med klubbens andetholdstræner. Det har resulteret i en medlemsfremgang, så der nu er 35-40 spillere til træning hver gang.

Med prisen modtog begge en buket blomster, en vandrepokal samt en check til deltagelse på Det fynske Fodbolduniversitet 2014/2015 til en værdi af kr. 1200,-.

DBU Fyn ønsker begge stort tillykke og held og lykke med den fortsatte trænergerning.

 

Log ind