MENU

Vi søger en Fodbold Fitness-konsulent

DBU søger en Fodbold Fitness-konsulent til trekantsområdet, Sønderjylland samt Fyn, som kan være med til at udbrede og implementere motionsfodbold for voksne i klubberne.


____________________________________________________________

Hvad er Fodbold Fitness?
Fodbold Fitness er fleksibel motionsfodbold for voksne med udgangspunkt i, at fodbold er sundt, sjovt og socialt – og for alle. Formålet med Fodbold Fitness er at flere voksne – uanset forudsætninger – får mulighed for at spille motionsfodbold i de danske klubber. 

Se mere om Fodbold Fitness her.

Vi søger...
Som Fodbold Fitness-konsulent skal du være en stærk formidler og have forståelse og erfaring med de mekanismer, der eksisterer i foreningslivet. Samtidig skal du have lyst til at gøre en forskel.

Som Fodbold Fitness-konsulent får du ansvaret for at udbrede og implementere Fodbold Fitness i fodboldklubber i samarbejde med to øvrige konsulenter, klubrådgivere, DBU, DBU Jylland og DBU Fyn.

Stillingen er en fuldtidsstilling og løber frem til 31. december 2015.

Ansøgningen skal sendes pr. mail til job@dbu.dk mærket ”Fodbold Fitness-konsulent”. Der er ansøgningsfrist mandag den 10. marts 2014 kl. 12.00.

Se hele stillingsopslaget her.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kenneth Grønlund Rasmusen på mail kegr@dbu.dk eller tlf. 4326 5412.

Log ind