Han/hun findes i mange klubber - og du kan sikkert pege på hvem i din klub, der passer på beskrivelsen. Den person der altid yder en ekstra indsats for, at andre kan trives og få oplevelser i klubben, og som måske ikke altid får den anerkendelse, han/hun fortjener. 

I Nyborg G&IF er Torlak Aner Hansen den person - blandt mange andre engagerede frivillige i klubben.

Listen over de ting han bidrager med er alenlang, og den indeholder både de lavpraktiske ting og arbejdet på de lidt større linjer. 

  • Han pumper bolde og pakker og fragter tasker
  • Han sidder i fodboldklubbens bestyrelse
  • Han er hovedbestyrelsesformand i Nyborg G&IF oh bestyrelsesmedlem i foreningens koncertudvalget, hvor han også varetager det store arbejde med at skaffe frivillige fra fodboldklubben til at hjælpe ved arrangementer
  • Han er aktiv i klubbens sponsorarbejde – hvor det bl.a. lykkedes ham at rejse 100.000 kr. til en ny måltavle på egen hånd
  • Han laver arrangementer for/i klubben, med alt hvad det indebærer
  • Han går aktivt ind i trænerrekruttering
  • Han tager billeder og skriver kampreferater fra seniorholdenes kampe til lokalavisen, og han er altid at finde til alle kampene – også på udebane.

…og meget meget mere.

Og vigtigst af alt; Han gør det med glæde, smil og et engagement, der smitter.

Torlak er klubbens "go-to-guy"
Torlak er praktikeren, der får tingene til at ske, men han er samtidig også en mand, der tør at stå ved sine holdninger og derfor bidrager til et godt og udviklende klubmiljø. Og det er altid med klubbens bedste før øje!

Han bidrager desuden også aktivt i lokalsamfundet og giver en hånd med, hvor der er brug for det. Det gælder ikke mindst i forhold til klubbens sponsorer, når de har brug for hjælp til f.eks. at lange øl over disken ved et arrangement i byen.

Torlak er i sandhed frivillig helt ind i hjertet, hvor Nyborg G&IF har en stor plads.
Han fortjener i den grad et ordentligt skulderklap for sin ukuelige tilgang til det frivillige arbejde i klubben.

Derfor er han DBU Fyns bud på en vinder af DBU’s Frivillighedspris.