DBU Fyn Ungdomspokalen

DBU Fyn udbyder pokalturnering for en række ungdomsårgange. Nedenstående gælder for dem alle.

Ungdomspokal-u17-naesby.JPG

Lodtrækning

Lodtrækningen til næste runde vil typisk finde sted dagen efter en rundes afvikling.

Ved lodtrækningen er der taget hensyn til, hvem der skal have hjemmebane - lavest rangerende. (M, A, B) Gældende ved tilmeldingen. Der seedes ikke i forbindelse med lodtrækningen. I det tilfælde der skal være oversiddere i 1. runde startes der med de højest rangerede. 


Kampafvikling

Vær meget opmærksom på, at de angivne datoer er sidste spilledag i pokalrunden. Kampe kan IKKE afvikles efter denne dag. Kampe må gerne afvikles inden oprindelig spilledag. Dette skal aftales klubberne imellem og DBU Fyn skal orienteres herom. 

I kampe, hvor der skal findes en vinder, anvendes forlænget spilletid og om nødvendigt straffesparkskonkurrence. Den forlængede spilletid spilles umiddelbart efter den ordinære spilletid og er i 90 minutters-kampe 30 minutter - 2 halvlege à 15 minutter – og i øvrige kampe 20 minutter - 2 halvlege à 10 minutter. jf. paragraf 34.7 i turneringsreglementet. BEMÆRK der anvendes IKKE forlænget spilletid i finalen. Man går direkte til straffesparkskonkurrence. 

Skal en kamp afsluttes med straffesparkskonkurrence skal denne afvikles i henhold til fodboldloven. 

Reglen om fri udskiftning benyttes såvel som reglen om 10 min. udvisning ved advarsel.
HUSK, at også resultater i pokalkampe skal indrapporteres. Endvidere skal der udfyldes holdkort. 

Finalen

DBU Fyns bestyrelse har besluttet, at to hold fra samme klub IKKE kan mødes i finalen. Skulle to af de fire hold være fra samme klub i semifinalen, skal de mødes i denne. Der vil i så fald alene blive trukket lod om hjemme kontra udebane. 

Finalen afvikles på et forudbestemt spillested. 

Der er medaljer (sølv og guld) til holdene i finalen – 20 stk. pr. hold. Det er ikke muligt at få flere.


Dommer

DBU Fyn tilsiger dommere til alle kampene. Betaling opkræves klubberne af DBU Fyn. Dommer / linjedommere til finalen betales af DBU Fyn.