Ombrydning i ungdomsfodbold

Vi ombryder for at forsøge at skabe lige kampe på alle niveauer. Dette er udgangspunktet for vores tiltag med ombrydning i alle 11-mands rækker fra U14-U19 samt U13 8-mands.

Hvordan sker ombrydningen?
Efter endt sæson ombrydes turneringen, og holdene indplaceres i puljer efter deres slutplacering. Dette sikrer bedre matchning af holdene og derved lige kampe i den efterfølgende sæson.

Men er man så låst til den pågældende pulje?
Det korte svar er nej, det er man ikke.

Ønsker I at blive indplaceret i en anden pulje end den, I er indplaceret i, kan I skriftligt anmode DBU Fyn om at blive overflyttet. Dette gør sig gældende både for indplacering på højere eller lavere niveau. Dette kan eksempelvis være tilfældet, hvis I har mistet en række spillere og derfor ikke mener, at I kan begå jer i en mesterrække, men niveaumæssigt vil passe bedre i en A-række. 

Det vil altid være DBU Fyns Ungdomsudvalg, der behandler ansøgninger om overflytning af hold.

I kan naturligvis også fortsat tilmelde hold til en turnering, også selvom I ikke har haft hold med tidligere. I skal her tage stilling til, hvilket niveau I mener, at holdet har, og tilmelde til dette.
Igen vil DBU Fyns Ungdomsudvalg lave en konkret vurdering, således at jeres hold indplaceres på det rette niveau.

Allerede nu kan I se, hvorledes ombrydningen sker på alle rækker. Dette gøres ved at gå ind på den række, du ønsker ombrydningsmodel for, og se hvorledes ombrydningsstregerne er påført stillingen.
Da vi af erfaring ved, at der undervejs i turneringen kan ske ændringer i form af udtrækninger, vil ombrydningsstregerne på de enkelte rækker blot være vejledende og ikke endelige.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte ungdomskoordinator Kim Hansen på tlf. 6617 8218 eller via mail info@dbufyn.dk.

Kim_2015_3.jpg
Ungdomskoordinator Kim Hansen
Kontakt Kim for spørgsmål om ungdomsfodbold 63115991