U15 drenge

Det blev desværre ikke til meget fodbold i dette forår, og nu er det tid til at forberede sig frem mod efterårets turnering, hvor I bliver U15.
Aflysningen af forårets turnering gør, at vi ikke kan ombryde jeres hold automatisk, som der ellers er normal praksis.

Nedenfor finder I en oversigt over de niveauer efterårets U15 Drenge fællesturnering udbydes i, samt en kort beskrivelse af de enkelte niveauer.

U15 Drenge ligaen (landsdækkende række administreret af DBU)
Rækken består á 14 hold, heriblandt 10 hold fra Vest.
I kan se licensklubberne for sæsonen 2020/2021 her. Af denne oversigt fremgår det også, hvilke 14 hold der skal spille i U15 drenge ligaen efter sommerferien.

U15 Drenge Liga 1
Rækken består á 8 hold, som placeres i en pulje. Alle møder hinanden ude og hjemme og alle får dermed 14 kampe.
De 6 øverst rangeret klubber i vest, som IKKE er rangeret højt nok til at kunne deltage i den landsdækkende liga, er garanteret en plads i denne række.

De 2 sidste pladser uddeles via wildcards og for at komme i betragtning skal en officiel kontaktperson i klubben indsende en ansøgning. Læs mere her.
Ansøgningsfrist er d. 1. juni.
Både licensklubber, som ikke er garanteret en plads og ikke-licensklubber kan ansøge om et wildcard.
I kan se licensklubberne for sæsonen 2020/2021, samt rangeringen af dem her.

U15 Drenge Liga 2A
Rækken består á 16 hold (2 puljer á 8 hold).
Rækken er en ansøgningsrække.
Licensklubber som ikke er rangeret højt nok til at kunne deltage i enten den landsdækkende U15 liga el. U15 Drenge Liga 1, og som ikke får et wildcard til U15 Drenge Liga 1, vil automatisk blive indplaceret i U15 Drenge Liga 2A.
Såfremt en licensklub ikke ønsker at gøre brug af denne mulighed, som deres licens berettiger dem til, skal DBU Jylland meddeles dette senest d. 1. juni. 
Antallet af ledige pladser i efterårets U15 Drenge Liga 2A afhænger derfor af antallet af licensklubber, som via deres licens indplaceres i denne række. I kan se licensklubberne for sæsonen 2020/2021, samt rangeringen af dem her.
For at komme i betragtning til et wildcard til efterårets U15 Drenge Liga 2A, skal en officiel kontaktperson i klubben indsende en ansøgning. Læs mere her.
Ansøgningsfrist er d. 1. juni.


U15 Drenge Liga 2B
Rækken består á 16 hold (2 puljer á 8 hold).
Rækken er en ansøgningsrække.
For at komme i betragtning til denne række skal en officiel kontaktperson i klubben indsende en ansøgning. Læs mere her.
Ansøgningsfrist er d. 1. juni.