U13 drenge

U13 DRENGE LIGA 1A  er for de 12 øverst rangerede Vest-licensklubber i klublicenssystemet. Disse klubber er automatisk tilmeldt.
Turneringsform: Disse 12 klubber inddeles i to puljer á 6 hold, som afvikler en dobbeltturnering med 10 kampe til hvert hold.

U13 DRENGE LIGA 1B er for alle de licensklubber, som ikke er med i U13 Drenge Liga 1A, og som vurderer at have niveauet til Liga 1B. Disse klubber har selvfølgelig også mulighed for at tilmelde sig Liga 2. Herudover anbefaler vi de klubber, der har følt sig godt matchet i Jysk/Fynsk U12-rækken, at tilmelde sig denne række. En klub må max. tilmelde et hold i dette niveau.
Turneringsform: Holdene i U13 Drenge Liga 1B inddeles i puljer á 6 hold, som afvikler en enkeltstående turnering. Herefter vil der være en midtvejsombrydning, hvor efter der inddeles i nye puljer á op til 8 hold. Man kan derfor forvente 11-12 kampe henover efteråret.

U13 DRENGE LIGA 2 er for de klubber, som måske føler, de har været overmatchet i Jysk/Fynsk U12-rækken, eller de klubber, som har følt god mulighed for udvikling i deres kampe i den regionale A-række.
Turneringsform: Holdene i U13 Drenge Liga 2 inddeles i puljer á 6 hold, som afvikler en enkeltstående turnering. Herefter vil der være en midtvejsombrydning, hvor efter der inddeles i nye puljer á op til 8 hold. Man kan derfor forvente 11-12 kampe henover efteråret.