Holdtilmelding

Hold tilmeldes i KlubOffice via menuen Turneringer og hold > Holdtilmelding > Kampe og stævner.

Det er muligt at følge den løbende holdtilmelding på www.dbufyn.dk. Dette sker via "Søg i turneringer og resultater" under den specifikke række. 

HUSK: Der skal altid være givet tilladelse til Pop-up vinduer i KlubOffice.

TILMELDINGERNE SKAL ske senest 10. juni 2018, hvor der lukkes for tilmelding ved midnat. 

I de rækker hvor der udbydes C-niveau, opfordres klubberne til at tilmelde hold på begynderniveau/let øvede. Dette for at sikre så jævnbyrdige rækker som muligt.

Pokalturneringer
Der skal ikke tilmeldes hold til pokalturneringer.

Aldersgrænser
Aldersgrænserne i børnefodbold.
Aldersgrænserne i ungdomsfodbold

Ønsker til turneringen: 
Når puljerne laves, sker dette ud sportslige samt geografiske hensyn. 
I udgangspunktet sættes 2 hold fra samme klub i hver sin pulje. Har man ønske om det modsatte, altså 2 hold fra samme klub i samme pulje skal dette meddeles DBU Fyn senest ved tilmeldingsfristens udløb på mail: 
info@dbufyn.dk
Har man særlige ønsker til datoer i foråret, hvor man ønsker at spille hjemme eller ude af forskellige årsager skal dette også meddeles senest 10. juni.
Det skal bemærkes, at det ikke kan garanteres at alle ønsker kan imødekommes. 

Holdtilmelding børn U8 til U11

Hvad betyder niveauerne, og hvor skal man tilmelde sit hold?
A niveau er for de øvede spillere, som typisk har spillet fodbold i flere år.
B niveau er for de let øvede spillere.
C niveau er for begyndere og ikke øvede spillere.
D niveau er for rene nybegyndere.

Det er vigtigt at man tilmelder sit hold på det rette niveau. Har man eksempelvis spillet i C-rækken i efteråret og vundet alle sine kampe, skal man overveje at tilmelde sig i B-rækken. Det samme gælder selvfølgelig også, hvis man har spillet i B-rækken og tabt alle sine kampe. Så skal man måske prøve kræfter med C-rækken

Enkeltstævner
Igen i år udbyder vi efter ønske fra mange klubber et antal enkeltstævner for U8 til U11. Der dannes der et nyt program til hvert stævne, så der mødes nye modstandere. Resultaterne fra stævnerne bruges så vidt muligt til de kommende stævner. Tilmeldingsfristen er 3 uger før stævnet. Programmet til enkeltstævnerne udsendes ca. 2 uger før stævnet. 

Samarbejdsaftaler
Der kan laves samarbejdsaftale(r) - kombineret hold med én eller flere klubber.

Når man indgår samarbejdsaftale(r), bevarer spillerne medlemsskabet af den oprindelige klub og er spilleberettiget på hold i en anden alderskategori i den klub, som er i besiddelse af spillerens certifikat. Op- og nedrykningsreglerne som er beskrevet i turneringsreglementets § 13 skal selvfølgelig overholdes.

Ved tilmeldingen via KlubOffice: Husk at vælge holdtype (samarbejdshold – delvis fusion – overbygning) - afhængig af hvilket samarbejde det drejer sig om – og udfyld samarbejdspartnere m.v.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.
Læs mere:

- FAQ om holdtilmelding efterår 2018

Klubber, kampe og resultater