Ombrydning i børnerækker

Bedre matchning – sjovere kampe – flere spillere

Ingen synes at det er sjovt at tabe hver gang – eller vinde for den sags skyld. Jævnbyrdige og sjove kampe er med til at fastholde både spillere, forældre og trænere – det viser alle undersøgelser!

Inspireret af Golden League hvor der ombrydes løbende efter 3 kampe, ombrød vi i efteråret 2017 som forsøg U8 rækkerne efter de første 2 stævner – og dannede nye puljer til de sidste 3 stævner. 
Vi valgte U8 drenge rækken som forsøg, da det er svært at vurdere niveauet ved skiftet fra 3M til 5M efter sommerferien.

De tilbagemeldinger vi har modtaget på ombrydningen har generelt været positive.

Vi udvider derfor nu ombrydningen til også at omfatte U9 drenge i foråret.

Der kan tilmeldes til alle 5 stævner fra starten hvis man kender sit holds niveau, men man kan også vente med at tilmelde sig til efter de første 2 stævner – eller ændre tilmeldingen.

  • For at kunne danne en god turnering SKAL resultaterne indtastes - de bliver ikke vist på hjemmesiden, men vi kan bruge dem administrativt til at følge op på de enkelte hold. Stævnearrangøren rykkes GRATIS hver mandag for resultaterne.
  • Ligeledes SKAL vi bruge træneroplysningerne på de enkelte hold, da der skal være mulighed for en tæt dialog med trænerne. Det er også meget nyttigt for de enkelte trænere når de fx skal flytte kampe. Træner indtastes samtidig med holdtilmeldingen via kluboffice.
Ulrik_ny-spot.jpg
Børnekoordinator Ulrik Sørensen
Kontakt Ulrik vedr. spørgsmål om børnefodbold 63115992