Værktøjskasse til rekruttering

Denne værktøjskasse er lavet for at give inspiration til, hvordan man kan sætte større fokus på frivillighed i klubben. I er mere end velkomne til at bruge alle materialerne. Siden her udbygges løbende med nye materialer. God fornøjelse med rekrutteringen af nye frivillige!

 

FILM

Vi har lavet en række videoer, som er tænkt som en hjælp til jer, når I gerne vil rekruttere en særlig gruppe af frivillige. Det kan være forskellige unge mennesker, forældre i klubben eller seniorer i lokalsamfundet.

Her finder du først en samlet film, som generelt sætter fokus på frivilliges arbejde i fodboldklubber:

 

 

Her kan du se film, som I kan bruge til at rekruttere unge frivillige:

 

Her kan du se film, som I kan bruge til at rekruttere frivillige forældre:

 

Her kan du se to film, som I kan bruge til at rekruttere lokalsamfundets seniorer som frivillige i klubben:

Du kan downloade alle videofilerne her. (Du skal klikke på den film, du ønsker at downloade - det er ikke nok at afspille den fra biblioteket).

 

PLAKATER DER SÆTTER FOKUS PÅ DET FRIVILLIGE ARBEJDE

Følgende tre plakater kan printes i enten A3 eller A4 format. Den ene plakat indeholder skrivbare felter, så I kan udfylde den elektronisk og herefter printe. I kan også blot printe og skrive på den i hånden. Det er meningen, at I kan bruge denne skabelon mange gange og udfylde den i forhold til hvilke opgaver, I mangler frivillige til.

Her kan du se et eksempel på en udfyldt plakat, som har til formål at rekruttere frivillige til en særligt defineret opgave.

Opgaveplakat
Billedplakat
Grafisk Plakat

 

Hvis I gerne selv vil bestemme præcist, hvad der skal stå på jeres plakater og for eksempel også indsætte jeres eget logo, har vi lavet følgende fire skabeloner, som I kan arbejde ud fra.

Ren1
Ren2
Ren3
Redigerbar Opgaveplakat

 

ANERKENDELSE AF JERES FRIVILLIGE

Et vigtigt element i at fastholde jeres frivillige er at anerkende dem. Det kan gøres på mange måder, men en af måderne kunne være at hænge en plakat op i klubben eller at give dem et lille diplom som et udtryk for, at deres arbejde bliver værdsat. I kan for eksempel bruge nedenstående skabeloner at arbejde ud fra:

Diplom
Plakat