I øjeblikket lægger vi sidste hånd på programmet for denne sæsons udgave af Det Fynske Fodbolduniversitet. Det bliver som sædvanligt afviklet hen over vinteren, og der planlægges fem kursusaftener, som vi plejer.

Som så meget andet risikerer Det Fynske Fodbolduniversitet at blive påvirket af Corona-epidemien. Det betyder, at der sandsynligvis vil være færre deltagerpladser på de enkelte aftener, og formen på kurserne vil muligvis også være ændret lidt i forhold til tidligere år. Derudover må der tages forbehold for mulige aflysninger i sidste øjeblik, hvis der skulle komme ændrede retningslinjer eller symptomer på sygdom hos oplægsholderne. John Christensen, der er uddannelseskoordinator hos DBU Fyn, glæder sig over, at det trods alt er muligt at planlægge endnu en sæson af Det Fynske Fodbolduniversitet:

”Jeg tror, at alle kan sætte sig ind i, at det er en lidt vanskelig tid at planlægge arrangementer i. Vi gør det så godt vi overhovedet kan og arbejder ud fra de kendte retningslinjer. Vi tror på, at vi trods omstændighederne kan afvikle en rigtig god kursusrække under paraplyen ”Det Fynske Fodbolduniversitet”, og det glæder vi os til.”

John Christensen kan også afsløre, at hele programmet snart er på plads:

”Vi er lige ved at få de sidste aftaler i hus og få sat datoer for, hvornår arrangementerne kan foregå. Vi glæder os til at offentliggøre de første navne snart.”

 

Det praktiske
Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet giver trænere point til opretholdelse af B- eller C-licens. Hver kursusaften tæller 3 point. Læs mere her

Pris pr. deltager pr. aften kr. 300,-. Man tilmelder sig den enkelte kursusaften separat, men hvis du tilmelder dig alle fem kurser, får du refunderet prisen på det ene efterfølgende.


Vi glæder os til at se en masse fynske trænere på Det Fynske Fodbolduniversitet 2020/2021!