Fynsk Fodbold Award er en hyldest af alt det gode der sker i og omkring fynsk fodbold.

Det skal et turbulent forår i coronaens skygge ikke ændre på. Der er heldigvis stadig masser af gode historier fra og i de fynske fodboldklubber, og dem fejrer vi d. 30. oktober til Fynsk Fodbold Award 2020.


Giv et ordenligt skulderklap

Alene at blive indstillet til en pris er et stort skulderklap til de frivillige, der gør en forskel i din klub. Tænk så, hvis de rent faktisk løb med prisen!

Første step er at sende en indstilling, og det tager faktisk kun 5-10 minutter. Det er måske værd at bruge på at glæde de frivillige kræfter i din klub.

Du kan indstille din kandidat til følgende priser:

Derudover kårer vi også Årets Fynske Fodboldleder og Årets Fynske Fodbolddommer.

Bedømmelsesperioden for alle priserne er 1. september 2019 - 1.september 2020.


Bliv en del af festen

Fynsk Fodbold Award er for alle i og omkring fynsk fodbold. Dvs. spillere, trænere, dommere, klubledere, klubbers sponsorer osv.

Det er en oplagt mulighed for som klub at få en god oplevelse sammen og endda uden selv at skulle arrangere noget. Awarden er også oplagt at bruge som et arrangement for klubbens sponsorer.

Aftenen byder på livemusik, awardshow, lækker mad, kolde drikke og festlige folk. Kort sagt alt der hører til, når fynsk fodbold fester.

Som det ser ud lige nu, kan vi maks huse 500 personer til årets fest. Det betyder, at der i første omgang kun er 400 billetter i salg, hvilket er ca. 150 færre, end der plejer. 

De seneste to år har vi kunne melde alt udsolgt og har måtte sætte klubber på venteliste. Vi håber igen i år at få fuldt hus, og med de færre billetter i udbud, er det nok meget sandsynligt. 

Vi vil selvfølgelige gerne have jer med - så book jeres billetter allerede i dag på:

info@dbufyn.dk (husk at angive antal i bestillingen).

Pris pr. billet: kr. 269,- + kr. 15 i gebyr.

Klubben opkræves senere fra DBU Fyn. Billetkøb er bindende.
Der opkræves naturligvis hverken billetpris eller gebyr, hvis festen mod forventning bliver aflyst.

Da vi gerne vil have så mange klubber som muligt med, kan vi i første omgang kun garantere 30 billetter. Man kan dog godt bestille flere, og de overskydende modtager man så, hvis der ikke er udsolgt. 

Fynsk Fodbold Award arrangeres i samarbejde mellem DBU Fyn, Albani, Nordfyns Erhverv og Turisme, Nordfyns Kommune, Albani Fonden og Destination Fyn.


 

Sådan så det ud, da fynsk fodbold festede i 2019. Nu kan du og dine klubkammerater blive en del af den fynske fodboldfest i 2020.