Få den nye børne- og ungdomstræneruddannelse som en af de første i landet

DBU’s nye C-træneruddannelse er netop trådt i kraft. Landets første uddannelsesforløb finder sted på Fyn, og du kan nå at komme med, hvis du skynder dig!

Den nye C-træneruddannelse er målrettet trænere af børn U5-U12 og trænere af ungdomsspillere U13-U19. Uddannelsen består af færre og mere intense kurser end sin forgænger, og så er den målrettet udvikling og fastholdelse af alle børne- og ungdomsspillere. 

Første uddannelse afvikles midt på Fyn
Den nye C-uddannelse er trådt i kraft pr. 1. januar 2018, og i februar bliver landets første kursus afholdt i Ringe Boldklub på Fyn.
C1-trænerkurset, som er DBU’s basis børne- og ungdomstrænerkursus, afholdes over to kursusgange og varer i alt 10 timer. Den første kursusdag er fredag den 2. februar, mens den anden er fredag den 9. februar.

Der er ikke længe til kursusstart, men du kan godt nå at tilmelde dig, hvis du også gerne vil uddannes børne- og ungdomstræner. I øjeblikket er der ekstra fokus på vigtigheden af, at det er uddannede trænere, der har med børnene og de unge at gøre, og med C1-træneruddannelsen i bagagen er du godt rustet til at være en god fodboldtræner for dit hold.

Du kan læse meget mere om den nye C-træneruddannelse her.

Du kan tilmelde dig C1-trænerkurset i Ringe Boldklub ved at kontakte John Christensen hos DBU Fyn på mail joch@dbu.dk eller på telefon 6311 5995 eller direkte hos Ringe Boldklub til Ole Larsen på telefon 2048 6128.

Men skynd dig! Der er tilmeldingsfrist allerede søndag den 28. januar 2018. 

Log ind