Det Fynske Fodbolduni: Lær af Færøernes succes

Lars Olsen har mod de fleste odds haft god succes med det færøske fodboldlandshold, og nu deler han ud af sine erfaringer, så du kan blive en endnu dygtigere træner. Du kan læse mere og tilmelde dig kurset her.

Lars Olsen har været landstræner for Færøerne siden november 2011 og førte blandt andet holdet til to sensationelle sejre over de tidligere europamestre fra Grækenland både på hjemme- og udebane i kvalifikationen til EM i 2016. Ifølge Lars Olsen handler det om at få det bedste ud af de spillere, man har, og udvikle dem til de bedste spillere, de kan blive.

- Både som spiller og som træner er en af de vigtigste erfaringer, jeg har gjort mig, at det handler om gentagelse, gentagelse og gentagelse. Man skal selvfølgelig have nogle gode træningsøvelser at bygge på, men der fra handler det om at gentage de samme ting igen og igen. Det er den måde, man udvikler en spiller bedst. Netop denne filosofi vil jeg tage med, når jeg skal lære fra mig som træner på Det Fynske Fodbolduniversitet i slutningen af januar, fortæller Lars Olsen.

Tilmeld dig kurset nu
Kurset med Lars Olsen er en del af Det Fynske Fodbolduniversitet og bliver afholdt mandag den 29. januar 2018 kl. 18.00-21.30 i B1909. Kurset henvender sig til ungdoms- og seniortrænere. Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet tæller desuden med i forhold til opfriskning af B-licens, hvor det tæller for tre timer.

Kurset består af et kort oplæg fra Lars Olsen. Derefter følger ca. 90 minutter på træningsbanen, hvor Lars vil guide jer igennem træningsøvelser, som har virket godt i hans trænerkarriere. Efterfølgende er der god tid til opfølgning, diskussion og spørgsmål.

Tilmeld dig kurset med Lars Olsen her:

Kurset med Lars Olsen er det sidste i rækken under denne udgave af Det Fynske Fodbolduniversitet. Billederne fra de tidligere kursusaftener kan du se på vores facebookside

Log ind