MENU

Tema: 300 træningsøvelser klar på din mobil

I en række temahistorier sætter vi fokus på teknologiens indtog i fodboldklubberne. Denne gang med fokus på DBU's Øvelsesbank, hvor børnetrænere finder en lang række øvelser klar til brug. Det hele ligger klar i DBU's Fodboldapp på din mobil.


____________________________________________________________

Telknologiens muligheder når med DBU's Øvelsesbank helt ned på træningsbanerne. 

I DBU's Fodboldapp finder du nemlig Øvelsesbanken, hvor 300 gennemtestede øvelser ligger klar til brug med forklaring og en video, der viser øvelsen i praksis.

Sådan finder du Øvelsesbanken
Start med at hente DBU's Fodboldapp i App Store eller Google Play, hvis du ikke allerede har den.

Vælg menuen Værktøjskassen > Øvelsesbanken. Her kan du søge en lang række øvelser frem fordelt på aldersgrupper og temaer, som f.eks. teknisk træning, lege, fysisk træning osv.

  

Vælg færdige træningspas eller lav dine egne
Vi har gjort det så nemt for dig, som overhovedet muligt og lavet nogle færdige træningspas lige til at "plukke". 

Klik på knappen Træninger nederst og dernæst på DBU øverst. Scroll ned. Her finder du for hver af årganene U6-U12 otte træningspas med fire øvelser i hver.

 

Du kan også sammensætte dine helt egne træningspas. Klik på knappen Træninger nederst og dernæst på plusset i højre øverste hjørne for at oprette et træningspas. Herefter kan du tilføje øvelser til dit træningspas, som gemmes, så du kan bruge det flere gange.

 

En opfordring skal her lyde til fodboldklubberne: Sørg for at jeres børnetrænere kender til Øvelsesbanken - både for trænernes og spillernes skyld.

God fornøjelse på træningsbanerne!
Log ind